EXCLUSIV  Horoscop, joi, 17 martie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Mercur sextil Uranus. 

Avem un sextil între Mercur din Pești și Uranus din Taur. Creierul noastru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în plan concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Berbec

Beneficiezi de un instrument valoros atunci când ai de făcut o investiție: intuiția. Dar pentru a o accesa, ai nevoie să fii cât mai echilibrat. 

Taur

Părerile prietenilor te vor ajuta să vezi lumea dintr-un alt unghi. Parcă nu mai ești la fel de rigid. Receptivitatea ta va fi apreciată. 

Gemeni

Vei ști când, cum și la ce să renunți. Mai ales la locul de muncă. Colegii chiar te vor aprecia pentru modul în care prioritizezi sarcinile. 

Rac

Apropierea de Luna Plină te activează pe mai multe planuri. Vei observa că exagerezi unele cuvinte sau că îți crezi prea mult propriile proiecții. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu citești multe știri legate de situația financiară globală. Ești oricum destul de îngrijorat, nu mai ai nevoie de motive în plus. 

Fecioară

Partenerul este foarte implicat în viața de cuplu și s-ar putea să îți dai seama că ai cam șomat la acest capitol în ultima vreme. 

Balanță

Este mult haos la locul de muncă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îl minimizezi tu. Ocupă-te mai degrabă doar de partea ta. 

Scorpion

Vei avea tendința de a fugi de propriile nevoie. Și te vei duce către ceilalți și vei încerca să te implici în problemele lor. 

Săgetător

Aspectele zilei încurajează la dialogul cu membrii familiei. Chiar și fără motiv. Dar dacă există unul serios, îți va face bine să te auzi cu oamenii cei mai dragi. 

Capricorn

Te minunezi de ce pot face oamenii de la care aveai pretenții. Poate este cazul să îi mai cobori de pe piedestalul imaginat. 

Vărsător

Va trebui să faci unele compromisuri pentru a nu pierde o sumă de bani. Sau să renunți la unele bucurii care sunt destul de costisitoare. 

Pești

Poți folosi această zi pentru a adopta noi metode prin care să îți rezolvi problemele. Dar pentru asta trebuie să fii mai pios. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel