EXCLUSIV  Horoscop, joi, 17 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem Luna Plină în Berbec. 

Astăzi, avem Luna Plină în semnul Berbecului. Luna Plină reprezintă, de obicei, apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate. Soarele și Luna vor fi în careu cu Marte din Rac și Pluto din Capricorn. Semne cardinale vor fi cele mai afectate. Vorbim despre: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în semnul tău. Te vei confrunta cu o mulțime de stări contradictorii. Când ești plin de energie, când te lovește lenea. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus și-a schimbat semnul astăzi. Noul său tranzit îți va aduce revelații pe plan financiar. Mai ales când este vorba de viitorul apropiat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus intră în casa relațiilor. Vei observa o îmbunătățire a atmosferei din cuplu. Partenerul va fi mai afectuos și mai atent la nevoile tale. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină va fi în careu cu Marte din semnul tău. Vei opune rezistență la unele schimbări propuse de către șefi. Și s-ar putea să fii prea supărăcios. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele te invită să vezi jumătatea plină a paharului. Să te concentrezi pe ce ai, nu pe ce îți lipsește. O zi bună pentru a planifica o călătorie sau un eveniment. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vor apărea cheltuieli suplimentare legate de gospodărie. Dar te și bucuri. Pentru că acum ai șansa de a mai schimba din elementele decorative. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină activează casa relațiilor. Unii dintre voi vor lua decizii grele, de la care nu va mai fi cale de întoarcere. Iar alții își vor schimba atitudinea față de partener. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus va intra în casa a doua. Deci urmează o perioadă bună pentru a îmbunătăți relația cu banii. Stai departe de conflicte la locul de muncă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus își începe tranzitul în semnul tău, unde va sta până pe 11 noiembrie. Ce îți va aduce? Carismă, forță de seducție și mici beneficii. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină de astăzi va avea efecte în ceea ce privește relația ta cu familia. S-ar putea să apară unele situații tensionate pe nepusă masă. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele îți recomandă să fii mai atent la modul în care comunici. Să folosești un ton mai sigur și să nu arăți niciun semn de slăbiciune. 

Pești/Ascendent în Pești

Este cazul să îți analizezi modul în care cheltuiești. Îți vei da seama că sume importante se duc pe lucruri total inutile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel