EXCLUSIV  Horoscop, joi, 19 ianuarie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Luna trece prin semnul Săgetătorului. 

Luna va tranzita semnul Săgetătorului. Iar Soarele se pregătește să iasă din cel al Capricornului. Nu uitați că, deși Mercur și-a oprit ieri retrogradarea, va mai avea câteva efecte semnificative zilele acestea. După care unele mai slabe până pe 11 februarie. Și acum cu Marte și Mercur, ambele în mers direct, putem spune că astrele ne oferă un respiro pentru a ne ocupa de planurile pentru viitorul apropiat. 

Berbec

S-ar putea să îți dai seama că ai nevoie de viață socială, la fel cum ai și de partea profesională. Deci fă ceva în acest sens!

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se află în continuare în zona carierei. Deci ai putea profita prin a fi mai prezent și mai implicat în proiecte. 

Gemeni

Mercur direct va seta o nouă cale pentru tine. Poți renunța la victimizare. Vei descoperi o altă lume, una mult mai bună. 

Rac

Astrele te invită să îți rezolvi conflictele cu oamenii dragi. De mâine, energia va trebui investită în cu totul și cu totul alte zone. 

Leu

Comunicarea de la locul de muncă se va îmbunătăți în mod considerabil. Vei căuta să fii chiar mai prietenos în preajma colegilor. 

Fecioară

Capeți o doză suplimentară de claritate. Observi că te-ai cam neglijat și începi să îți faci planuri pentru a schimba situația. 

Balanță

Discuțiile cu familia vor fi diferite față de ieri. Parcă nu mai aruncați cuvintele cu furie și frustrare. Sunteți mai împăciuitori. 

Scorpion

Mercur direct te va ajuta să te focusezi pe ceea ce contează cu adevărat. Vei fi mult mai selectiv cu discuțiile în care te vei implica. 

Săgetător

Mercur direct te va ajuta să îți gestionezi mai bine planurile financiare. Nu te vei mai grăbi și nu vei mai intra în panică. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai vocal. Nu mai ai de ce să îți fie frică! Mercur nu mai este retrograd în semnul tău. 

Vărsător

Intuiția va funcționa de minune! Și vei găsi metode de a rezolva în mod eficent problemele care vor apărea. 

Pești

Poți discuta cu partenerul și vă puteți face planuri pentru viitorul apropiat. Încercați să fiți cât mai analitici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel