Horoscop, joi, 2 mai 2019

Leii ar face bine să nu răspundă la provocări
Leii ar face bine să nu răspundă la provocări

Horoscop. Taurii ar putea trece prin stări neplăcute de iritare, venite din senin, pe când Gemenii se joacă cu focul cu o persoană apropiată și la un moment dar se vor arde.

Berbec

Berbecii trăiesc cu senzația că ar putea face mai multe, atât în carieră, cât și în viața persoanală. Încearcă să petreci câteva ore în liniște, pentru a-ți aduna gândurile. Nu trebuie să fii perfect. De altfel, probabil cei din jur te apreciază mai mult decât o faci tu. Ai face bine să revii la entuziasmul care te caracterizează și să plănuiești o escapadă. Îndoielile nu îți vor aduce niciun beneficiu.

Taur

Taurii ar putea trece prin stări neplăcute de iritare, venite din senin. Chiar dacă nu știi de la ce a pornit problema, subconștientul are motivele lui. Poate că sunt anumite dorințe pe care le-ai neglijat, pentru a face pe plac celor din jur. Sau poate ai renunțat la visele din copilărie, convins că nu le vei aduce niciodată la realitate. Orice ar fi, e cazul să te eliberezi de presiunea societății și să faci ceea ce vrei cu adevărat.

Gemeni

Gemenii se joacă cu focul cu o persoană apropiată și la un moment dar se vor arde. Această relație de prietenie nu poate continua așa, pentru că atracția este reciprocă și se simte prin toți porii. Poate că cineva ar trebui să facă primul pas, indiferent de riscuri. Altfel, s-ar putea rata ocazie unică. Doi oameni care se potrivesc atât de bine nu ar trebui să fie doar prieteni, mai ales dacă amândoi simt asta.

Rac

Racii sunt singurii care pot rezolva un conflict delicat din familie. Orgoliile sunt mari și doar o persoană echilibrată, cu simțul dreptății, ar putea împăca pe toată lumea. Folosește-ți acest dar și nu ezita să afli adevărul, care dacă cei dragi ar putea fi deranjați. Și nu uita să le dai câteva sfaturi, pentru a evita astfel de situații pe viitor. Te vor aprecia cu siguranță.

Leu

Leii ar face bine să nu răspundă la provocări. Anumite persoane ar putea, din invidie, să stârnească un conflict, tocmai pentru a te pune într-o situație delicată. Lasă-i să vorbească și menține-ți calmul. Cei din jur vor înțelege imediat despre ce este vorba. Spre seară e posibil să primești o veste bună cu privire la bani. Însă evită să faci planuri până când nu ești sigur că îi vei primi.

Fecioară

Fecioarele vor avea ocazia să-și echilibreze starea emoțională, după o perioadă intensă, presărată cu probleme. E momentul ideal pentru a avea grijă de tine și pentru a-ți pune lucrurile în ordine. Folosește acest răgaz pentru a plănui următorii pași în carieră. Dacă ai ambiții nu ezistă să treci la acțiune. Poți face mult mai multe decât îți imaginezi. Ar fi bine să te consulți și cu persoana iubită sau prietenii apropiați, dacă ai dubii.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel