EXCLUSIV  Horoscop, joi, 24 februarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Horoscop. Venus sextil Neptun. 

După Marte, astăzi este rândul lui Venus să facă un sextil cu Neptun. Putem spune despre acest aspect că are două tăișuri. Venus se dizolvă și ne face mai iertători, generoși, creativi. Însă ne poate da și tendința de a fantaza, mai ales în plan amoros. Sau de a evada într-o lume de vis, total diferită de realitate. Ne apropiem de un careu între Mercur și Uranus, deci va trebui să avem multă răbdare. 

Berbec

Astrele vor să îți demonstreze că ai fost prea tolerant cu o persoană de la serviciu. Iar acum suporți consecințele. 

Taur

Vei deveni mai flexibil, mai ales atunci când afli poveștile oamenilor. Chiar dacă aceștia fac parte din mediul profesional. 

Gemeni

Este o zi potrivită pentru a găsi metode creative în a-ți manifesta stările. Mai ales emoțiile negative. Ai nevoie de echilibru. 

Rac

Vezi cu alți ochi oamenii dragi. Alegi să fii mai empatic și să nu mai pui etichete. Vor fi destule momente de confuzie la serviciu. 

Leu

Te vei agăța de orice la serviciu. Mai ales dacă ai parte de o zi cu puține rezultate. Dar nu neapărat prelungirea programului ajută. 

Fecioară

Haosul de la locul de muncă nu poate fi rezolvat de tine. Deci nu este cazul să te bagi acolo unde nu-ți fierbe oala. 

Balanță

Astăzi îți vei dedica mai mult timp mediului în care locuiești. Poate pentru curățenie, redecorare sau doar pentru relaxarea ta. 

Scorpion

Te minunezi de ce spun cei apropiați, însă nu reacționezi ca altădată. Astrele îți recomandă să rămâi detașat și calm în discuții. 

Săgetător

Luna îți tranzitează semnul. Deci vei fi cuprins de mai multe emoții. Astrele îți recomandă să nu faci cumpărături în mod exagerat. 

Capricorn

Venus și Marte sunt dizolvate de Neptun, deci este posibil să fii mai influențabil ca altădată. Recomandabil este să nu citești știri negative. 

Vărsător

Te macină toate evenimentele importante din lume. Le dai prea multă atenție și uiți că ai putea folosi timpul respectiv pentru tine. 

Pești

Prietenii îți vor fi alături dacă îi vei lăsa. Ai nevoie să cunoști și alte puncte de vedere, să vezi realitatea din mai multe unghiuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel