EXCLUSIV  Horoscop, joi, 26 septembrie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Mercur se află într-o opoziție cu Neptun. 

Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Mercur reprezintă gândirea, iar Neptun se ocupă cu ce este irațional. Când cele două se așază față în față, ne vom confrunta cu incapacitatea de a distinge clar realitatea de iluzie. Vrem nu vrem, vom născoci mici minciuni sau le vom crede pe ale celorlalți. Nu uita de faptul că poți fi atât Mercur, cât și Neptun. Adică și tu, la rândul tău, poți transmite informații eronate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Comunicarea cu colegii va avea de suferit. Nici tu și nici ei nu reușiți să transmiteți informațiile într-o manieră clară și ușor de înțeles. Și astfel vor apărea încurcături. 

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să te bazezi pe tine și doar pe tine. Oamenii din jurul tău sunt nesiguri și riști să te contamineze cu starea lor. Va trebui să fii mai flexibil în ceea ce privește planurile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face o opoziție cu Neptun. Cu alte cuvinte, nu este o zi bună pentru luat decizii. Vei fi foarte influențabil. 

Rac/Ascendent în Rac

Există o diferență uriașă între ceea ce gândești/comunici și ceea ce faci. Poate că este cazul să îți acorzi timp suplimentar până când vei lua o decizie. 

Leu/Ascendent în Leu

Graba strică treaba! Astăzi, mai ales din punct de vedere financiar. Încearcă să nu te lași păcălit de nimeni. Ocupă-te doar de plățile importante. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, din semnul tău, face o opoziție cu Neptun. S-ar putea să fii cam naiv și să acorzi mai multe șanse decât ar fi cazul, unor persoane care nu merită. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Crezi prea mult în zvonuri și bârfe. Până nu ai dovezi clare, astrele îți recomandă să nu faci acuzații serioase la adresa nimănui. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vei fi precum un magnet pentru oamenii cu probleme. Și nu este cazul să vrei tu să îi salvezi, ci mai degrabă să înveți să pui limite în relațiile cu ei. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Oricât de mult te-ai strădui, tot vor fi momente în care vei face greșeli. Șefii îți vor atrage atenția, iar tu nu trebuie să îți pierzi încrederea în tine. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pregătește-te cu încredere atunci când începi să te ocupi de chestiunile administrative! Pentru că vor apărea destule încurcături. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pui pe piedestal unii oameni care chiar nu merită. Astrele îți recomandă să nu te justifici în mod exagerat. Nu îți va aduce nimic bun această atitudine. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul se plânge că nu se poate baza pe tine. Și asta din cauza faptului că îți schimbi părerea după cum bate vântul. Nici tu nu îți dai seama. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel