EXCLUSIV  Horoscop, joi, 29 iunie 2023

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Horoscop zilnic. Trigon Soare-Saturn. 

Soarele din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Trigonul este considerat, din punctul de vedere al teoriei astrologice, un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Însă ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. 

Berbec

Este o zi bună pentru repaus. Adică să îți iei câteva clipe în care să nu faci nimic. Va fi mai greu să îți calmezi și gândurile, dar nu imposibil. 

Taur

Astrele îți recomandă să te bazezi pe intuiție. Aceasta îți va furniza unele idei pe care le poți aplica în viața personală. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să ai în vedere unele intenții financiare, dar să nu le pui în aplicare imediat, ci să mai aștepți. 

Rac

Vei fi inundat de empatie, toleranță și nevoia de a-i ajuta pe ceilalți. Totuși, nu uita că și tu ai nevoie de tine. 

Leu

Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, de un lucru trebuie să ții cont astăzi: că mintea și corpul au nevoie și de odihnă, nu doar de somn.

Fecioară

S-ar putea să idealizezi unele situații și anumite persoane. Astrele îți recomandă să stai cât mai mult cu picioarele pe pământ. 

Balanță

Vezi semne peste tot la serviciu. Astrele îți recomandă să le dai atenție, însă nu într-un mod exagerat. Riști să pierzi contactul cu realitatea. 

Scorpion

Ești mult mai împăciuitor. Mai ales cu partenerul sau cu copiii. Treci mai repede peste unele aspecte pe care altădată nu le-ai fi negociat. 

Săgetător

Graba strică treaba! Mai ales în ceea ce privește dorința de a face investiții împreună cu familia. Ai nevoie să te ponderezi. 

Capricorn

Partenerul este deschis la propunerile tale, dar te și frânează. Consideră că încă nu ai toate datele și resursele necesare. 

Vărsător

Nu este ziua cea mai bună să muncești suplimentar! Mai ales dacă nu ți se cere. Cumva, trebuie să îți stabilești singur valoarea. 

Pești

Cei dragi te îmblânzesc. Vei avea tendința de a lua totul prea serios și această atitudine îți va dăuna. Deci ai nevoie de relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel