EXCLUSIV  Horoscop, joi, 3 august 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Careul Mercur-Saturn continuă. 

Ne aflăm în continuare sub influența careului dintre Mercur și Saturn. Mercur în Fecioară este foarte organizat, iar Saturn în Pești demonstrează că și haosul are rolul său. Lupta dintre cei doi aștri provoacă și multă neîncredere în ceea ce vrem să zicem, dar și răutăți gratuite pe care le vom utiliza în discuțiile cu aceia dragi chiar. Cei mai afectați de acest aspect vor fi cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). Astrele ne recomandă să îi ascultăm și pe cei cu experiență de viață, dar să nu renunțăm la ideea de nou.

Berbec

Dacă te stresezi în plus, nu înseamnă că vei rezolva problemele de la serviciu. Ba chiar, te vei complica fără rost.

Taur

Așteptările celorlalți te secătuiesc de puteri. Parcă ai fi o marionetă. Ai face bine să te mai eliberezi de acestea. 

Gemeni

Vei fi destul de irascibil. Reacționezi instantaneu. Nu prea treci prin filtrul gândirii nimic. Dar trece și ziua aceasta. 

Rac

În continuare, cuvintele tale vor fi mai dure. Și nu o faci intenționat. Pur și simplu eși tracasat, nu ai chef de oameni și vrei să fii lăsat în pace. 

Leu

Cu puțin noroc, apare cineva apropiat exact atunci când ești pe punctul de a face o cheltuială nesăbuită. 

Fecioară

Totul se mișcă încet, apar blocaje și bineînțeles, frustrări. Sfatul astrelor este să nu te stresezi în plus și să nu forțezi nimic. 

Balanță

Astrele îți atrag atenția că s-ar putea să insiști prea mult asupra unor subiecte care nici nu contează cu adevărat în viața ta. 

Scorpion

Discuțiile cu prietenii îți vor aduce revelații. Dureroase, dar de ajutor. Astrele îți recomandă să meditezi asupra lor. 

Săgetător

Ziua ți se va părea copleșitoare. Indiferent de ce faci. Chiar și aceia care sunt în vacanță nu se pot bucura cu adevărat de viață. 

Capricorn

Vei fi destul de rezervat. Apropiații vor scoate cuvinte de la tine cu cleștele. Nu vrei să fii tras la răspundere pentru nimic. 

Vărsător

Lipsa controlului te va stresa permanent. Dar nici nu îl poți dobândi în totalitate. Așa că va fi nevoie să lași ziua să treacă de la sine. 

Pești

Partenerul este mai ursuz. Nu te grăbi să îl acuzi degeaba până nu îl ajuți să se deschidă. Sigur are el ceva pe suflet. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel