HOROSCOP, joi, 3 mai, 2018

Berbec 

Este ziua ta de succes, pentru că deţii toate resursele care te pot propulsa direct la ţelul tău cel mai mare. Găseşti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de învăţat sau care te pot îndruma spre scopul cel mare.

Primeşti veşti care te pun într-o lumină specială, încât nu ar fi de mirare să ţi se facă unele din cele mai promiţătoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei funcţii de conducere. Ţeluri pe care doar le-ai visat înainte şi pentru care te simţeai pregătit pot fi atinse acum pentru că îţi pui în joc tot bagajul de calităţi de care dispui.

Taur 

Mare atenţie azi, pentru că trece prin calea ta un pericol ce poate lăsa urme asupra stării tale psihice. Că dai piept cu gesturile negative ale unui rival care se bagă neinvitat în treburile tale, că auzi veşti proaste legate de viaţa de cuplu sau descoperi efectele nedorite ale intervenţiei nefaste ale unor oameni în care ai avut încredere, prima reacţie este aceea de abandon, suferind în sinea ta.

După ce va trece primul şoc, vei începe să înţelegi mai bine ce s-a întâmplat şi să iei măsuri drastice pentru a nu mai lăsa pe alţii vreodată să facă la fel!

Gemeni 

La cât de multe gesturi de iubire oferi tu, din păcate nu primeşti aceleaşi semne de afecţiune de la cei din jur, şi e normal să suferi pentru această nedreptate. Cu toate că unii uită cât de important e să dăruiască înapoi un pic din ceea ce primesc, tu continui să fii generos, să te dedici celor care au nevoie de prietenie, de o vorbă bună, de un semn de iubire, pentru că aşa eşti tu: darnic şi bun cu cei la care ţii sincer.

Va veni o zi când îşi vor da şi ei seama cât de multe faci tu pentru ei, chiar şi fără să-ţi ceară, şi atunci vor încerca să dreagă cumva busuiocul.

Rac 

Ai ajuns într-un punct în care îţi dai seama că nu ştii nimic despre subiectul despre care se vorbeşte, şi recunoşti sincer acest lucru. Nu e în avantajul tău să începi să vorbeşti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, înainte de a-ţi da cu părerea, pune mâna pe cărţi şi informează-te.

Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o nouă pasiune pentru tine. Acum faci prima oară cunoştinţă cu subiectul şi, ca tot ce-i nou, pare complicat. Ai răbdare, citeşte, studiază, întreabă-i pe cei mai învăţaţi şi ai să vezi că experienţa se acumulează pas cu pas. Acum poate nu ştii nimic, dar peste o lună vei şti destule!

Leu

Ai la dispoziţie cheia care dă drumul la motorul de energie pozitivă de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scânteia, deci ce mai aştepţi? Aprinde flacăra ce te va duce la un rezultat demn de laudă, la o reuşită de toată frumuseţea, care te va stimula şi mai şi! Priveşte numai în sus şi numai înainte, nu ţine cont de cei care te mai trag uneori înapoi, care încearcă să-ţi taie elanul, pentru că nu ai nevoie de ei!

Tu ai ţelurile tale înalte şi posibil de atins şi acolo trebuie să-ţi focalizezi acum toată atenţia. Fă abstracţie total de cei mediocri care nu ştiu altceva decât să taie aripile celor curajoşi şi ridică-te deasupra tuturor cu încredere şi entuziasm. Cerul e limita!

Fecioară

În interiorul tău e o furtună de trăiri şi de gânduri greu de controlat ce te face să te comporţi ciudat. Mulţi vor interpreta greşit atitudinea ta, pentru că, din cauza stresului, eşti mai tăcut, mai retras, mai pasiv, fără să faci nimic, ca să nu strici ceva.

Mulţi vor spune că eşti slab, că e un semn de teamă sau de laşitate ceea ce afişezi tu, dar tu consideri că e mai înţelept să stai pe margine, fără să intervii, mai ales atunci când atmosfera e încărcată. Dacă ai spune ceva, ai putea tensiona şi mai mult lucrurile, ca atare încerci să te abţii cât poţi, să nu faci ceva nelalocul lui.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel