EXCLUSIV  Horoscop, joi, 4 iulie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus se află într-un trigon cu Saturn. 

Venus din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Un aspect foarte bun pentru a stabiliza relația pe care ai început-o recent sau pentru a mai aplana din conflictele celei existente. Cu alte cuvinte, ai mai multă răbdare în a accepta și viața celuilalt. Emoțiile vor fi frânate, însă cu un scop benefic. 

Berbec

Marte se apropie de un sextil cu Saturn. Astrele îți recomandă să nu te grăbești și să nu forțezi nimic, ci să lași timpul să își facă treacă. 

Taur

Trigonul dintre Venus și Saturn îți va oferi un discurs foarte înțelept, dar și o atitudine destul de defensivă în orice domeniu. 

Gemeni

Tu îți propui multe, însă când este vorba și de acțiuni, te lovești de unele blocaje. Încearcă să nu cauți vinovați care nu există. 

Rac

Trigonul Venus-Saturn te poate ajuta să îți dai seama care sunt calitățile tale astfel încât să îți ceri drepturile. 

Leu

Din nimic vei putea face totul. Tu ți-ai dori mai multe resurse, pe plan personal și profesional, dar te vei descurca și fără acestea. 

Fecioară

Prietenii pot fi de mare ajutor. Mai ales dacă te deschizi în fața lor. Sau, de ce nu, și tu poți fi sprijinul lor astăzi. 

Balanță

Șefii te vor admira și aprecia mai ales dacă vei fi diplomat cu restul colegilor în momentele stresante. Este nevoie de asemenea comportament. 

Scorpion

Trebuie să dedici timp și pasiunilor tale. Astrele îți recomandă să pui pe primul loc activitățile din viața personală. 

Săgetător

Vei obține mult mai ușor sprijinul financiar al celorlalți dacă vei adopta o atitudine serioasă și vei renunța la scurtături, 

Capricorn

Partenerul te va asculta și va fi destul de empatic. Important este să îi arăți și tu recunoștință. Stai departe de cheltuieli inutile!

Vărsător

Cu răbdare și atenție, vei putea lua unele decizii foarte bune pe plan financiar. Astrele îți recomandă să îi lași și pe ceilalți să vorbească. 

Pești

Grija ta pentru partener nu trebuie să fie exagerată. Încearcă să rămâi cât se poate de conectat la ce se întâmplă aici și acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel