EXCLUSIV  Horoscop, joi, 5 ianuarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Trigon Soare-Uranus. 

Pe 5 ianuarie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Ne apropiem de prima Luna Plină a anului, pe 7 ianuarie. Cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn în astrogramele natale vor avea câteva zile mai instabile din punct de vedere emoțional. 

Berbec

Încearcă să nu grăbești nimic din punct de vedere profesional. Mercur retrograd nu îți va încuraja și susține noile proiecte. 

Taur

Ai putea să te gândești la următorul pas. Pe plan profesional, personal sau social. Dar deocamdată doar vizualizează. 

Gemeni

Consumi multă energie. Ți se duc și resursele. De aceea, ar fi recomandabil să îți iei pauze, măcar câteva ore libere.

Rac

Cum prima Luna Plină a anului se va petrece în semnul tău, s-ar putea să ai tot felul de revelații. Și multe frici și angoase. 

Leu

Astrele îți recomandă să lași lucrurile să se întâmple de la sine. Și să nu te mai victimizezi dacă nu ai controlul absolut. 

Fecioară

Sesizezi că nimeni nu te ia în seamă până când nu faci un comentariu în acest sens. Și astrele chiar te încurajează să fii mai vocal. 

Balanță

S-ar putea să fii sătul de-a binelea de o situație de la locul de muncă. Dar momentan nici nu găsești nicio soluție. Răbdare!

Scorpion

Dacă vei comunica în mod autentic problemele cu care te confrunți, vei găsi imediat sprijin la cei apropiați. Deci fii mai deschis!

Săgetător

S-ar putea să fii mai pragmatic. Și nu este un lucru rău, mai ales dacă ne gândim la cheltuielile inutile din ultimele săptămâni. 

Capricorn

Vrei și ceri mai multă flexibilitate. Și acasă și la serviciu. Simți nevoia să fii liber, să decizi pentru tine și să nu fii constrâns de nimic. 

Vărsător

Ai nevoie de un echilbru. Cât muncești versus cât te odihnești. Dar pentru a-l obține, este nevoie de efort susținut. 

Pești

Parcă te-ai săturat de aceeași oameni. Vrei să interacționezi și cu alții, să afli lucruri noi și să te preocupi de planurile pentru viitorul apropiat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel