EXCLUSIV  Horoscop, joi, 5 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur intră în Balanță. 

Mercur intră în Balanță, unde va sta până pe 22 octombrie. Acest tranzit aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. De asemenea, Marte face o cojuncție cu Nodul Sud în același semn. Orice aspect al unei planete personale cu Nodus Sud vorbește despre un dezechilibru. Marte vorbește despre furie și agresivitate, dar arhetipul Balanței se referă la împăcare și armonie.

Berbec

Conjuncția lui Marte, guvernatorul tău, cu Nodul Sud din casa relațiilor te va obliga să faci o serie de compromisuri și să ai răbdare. 

Taur

Discuțiile deschise cu colegii vă vor ajuta să treceți peste unele momente mai incisive. Nu încerca să găsești vinovați. 

Gemeni

Trebuie să te pui pe primul loc. Adică să ții cont de limitele personale sau să îți creezi unele dacă descoperi că nu ai. 

Rac

Apar noi evenimente legate de membrii familiei. Și va trebui să îți faci programul următoarelor zile în funcție de asta. 

Leu

Graba strică treaba! Astrele îți recomandă să nu depășești viteza, nici la propriu și nici la figurat. Ai nevoie de comunicare deschisă. 

Fecioară

Unele cheltuieli îți dau bătăi de cap. Și începi să îți faci griji despre situația ta financiară pentru viitorul apropiat. 

Balanță

Mercur intră în semnul tău și te face mai vorbăreț. Dar conjuncția Marte-Nodul Sud va aduce și multe confruntări în programul zilei. 

Scorpion

Nu îți găsești locul deloc. S-ar putea să te victimizezi prea mult, iar apropiații să aleagă să se îndepărteze de tine. 

Săgetător

Te concentrezi prea mult pe viețile prietenilor. Poate ar fi cazul să fii mai atent la propriile nevoi. Te-ai cam neglijat. 

Capricorn

Orice criză din carieră poate deveni o mare oportunitate dacă alegi să comunici deschis cu șefii sau cu unii colegi. 

Vărsător

Nu încerca să faci dreptate nicăieri! Nu este cazul să fii lupul moralist. Cel mai bine ar fi să te preocupi de propria dezvoltare. 

Pești

Orice negociere va fi însoțită de momente neplăcute. De asemenea, discuțiile despre banii la comun te vor scoate din zona de confort. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel