HOROSCOP, joi, 9 noiembrie 2017

Balanță 

Nu primesti reactii pozitive ori de cate ori vorbesti despre planurile tale de viitor, ba dimpotriva, unii, mai critici din fire, incep sa comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenta negativ cu atitudinea lor pesimista.

Daca tu crezi ca marile tale planuri sunt posibile – cata vreme depind numai de ambitia ta – nu are rost sa pleci urechea la comentariile lor malitioase. Unii nu stiu altceva decat sa-i dezarmeze pe cei care au curaj sa viseze, ca atare continua sa-ti cladesti propriile vise, fara a te lasa oprit din elan de invidii ieftine. Tu stii mai bine ce-ti doresti si ce poti face!

Scorpion

Interventia nefasta a unui inamic iti strica tie tot cheful de a duce mai departe ce ai inceput. Descoperi, poate prea tarziu ca sa mai poti repara, urmarile unor gesturi incorecte, ale unor dezinformari rau-intentionate, ale unor inselaciuni ascunse in spatele unor aparente gesturi de prietenie, si esti dezamagit sa vezi de ce au fost altii in stare pentru a te face sa gresesti.

E o lectie buna pentru tine si o vei tine minte multa vreme, ca nu cumva sa te mai increzi altadata in astfel de oameni. Pareau de incredere, dar iata care era adevarata lor fata!

Săgetător 

Viitorul arata foarte bine, pentru ca ai o discutie cu o persoana care a trecut prin situatii similare celor care te asteapta pe tine. Sfaturile pe care ti le ofera cu draga inima, solutiile sale pe care le poti folosi ca pe o reteta sigura de succes, sunt cheia problemelor de acum.

Vei vedea ce simplu e sa treci peste un moment dificil daca urmezi sfaturile celui de langa tine. Ai multe de invatat de la cei cu care intri azi in contact, dar tine minte informatiile pe care le ofera acestia. Intr-o zi le vei transmite si tu mai departe celor care au nevoie de ele.

Capricorn 

Nu te crampona de fleacurile care te tin pe loc, pentru ca nu merita atata atentie. Se vor rezolva mai repede si mai usor decat ai crede daca nu ai cauta nod in papura si nu te-ai critica intruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fa-te ca nu le vezi, deoarece sunt maruntisuri care chiar nu merita atata incrancenare si consum energetic.

Cu un dram de umor, ceea ce ai din belsug, si cu putina superficialitate, vei vedea ca ceea ce pana mai ieri parea de nerezolvat, azi isi pierde complet semnificatia si pare banal. Aceasta e atitudinea justa: ignora!

Vărsător 

Ceva drag tie se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii.

Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

Pești 

Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe lista de datorii a acestei perioade.

Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti o noua sursa de venit pentru ca se poate intampla chiar azi o asemenea minune!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel