EXCLUSIV  Horoscop, joi, 9 noiembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur se află într-un sextil cu Pluto. 

Mercur se pregătește să iasă din semnul Scorpionului, dar până atunci, acesta face un sextil cu Pluto din Capricorn. Găsim puterea interioară de a ne exprima stările. Vom pune preț de autenticitate în comunicare, dar vom fi atenți și la limbajul non-verbal. 

Berbec

Astrele te încurajează să dedici timp introspecției. Vei avea multe de câștigat dacă vei alege să asculți și să auzi oamenii din jur.

Taur

Discuțiile cu partenerul vor fi mai profunde. Nu te teme să deschizi unele subiecte! La finalul zilei îți vei mulțumi! 

Gemeni

Vei fi destul de preocupat pentru resursele tale și ale altora. De asemenea, vei fi atras de tot felul de informații ascunse. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai atent la limbajul non-verbal al copiilor. Îți va transmite mai multe decât cuvintele lor. 

Leu

Familia face unele gesturi care nu îți sunt pe plac. Dacă vei încerca să fii mai tolerant, vei reuși să te înțelegi cu ea. 

Fecioară

Astăzi vei beneficia de putere de focusare și astfel, vei reuși probleme mai vechi. Astrele te ajută și la rezolvarea unor chestiuni administrative. 

Balanță

Vei avea fler la negocieri. Astfel, îți vei gestiona în mod eficient bugetul personal. Și s-ar putea să îi ajuți și pe alții. 

Scorpion

Aspectul dintre Mercur și Pluto te ajută îți oferă intuiție puternică. Și vei găsi instrumentele necesare să dai formă ideilor. 

Săgetător

Mercur se pregătește să intre în semnul tău. Dar până mâine, vei fi destul de epuizat pe plan mental. Deci nu trage de tine!

Capricorn

Discuțiile cu prietenii îți vor aduce numeroase revelații. Dar și bucăți de informații care să te ajute în planurile din viitorul apropiat. 

Vărsător

Te faci ușor de înțeles de șefi și colegi. Ai puterea să îți asumi unele decizii, de care alții se tem serios. 

Pești

Astrele îți recomandă să înveți ceva diferit astăzi. Să citești, să porți o discuție cu o persoană mai înțeleaptă sau să călătorești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel