EXCLUSIV  Horoscop, luni, 11 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Mercur începe tranzitul în semnul Taurului. 

Mercur își începe tranzitul prin semnul Taurului. Vom fi mult mai calculați și pragmatici atunci când vom comunica atat cu oamenii apropiați, cât și cu aceia de la serviciu. Este posibil să dureze până luăm o decizie și să evaluăm orice posibil risc. Urmează o perioadă interesantă pentru tot ce înseamnă gestionarea resurselor, timpului și a energiei. Mâine se va petrece Marea Conjuncție Jupiter-Neptun și un sextil între Soare și Saturn. 

Berbec

Vei fi mult mai preocupat de cum îți gestionezi banii. Și vei căuta chiar informații sau vei cere sfaturi în acest sens. 

Taur

Mercur vine cu idei, cu soluții, dar și cu nevoia de a comunica mai mult. În stilul tău metodic, dar chiar trebuie să ieși în față mai des. 

Gemeni

Mercur va parcurge o zonă responsabilă de intuiție, trecut și frici. Vei accesa cu siguranță multe gânduri înfricoșătoare, dar sunt doar gânduri. 

Rac

Vei cere mai des ajutorul prietenilor sau al oamenilor apropiați. Sau vei dori să socializezi mai mult ca în ultimele luni. 

Leu

Mercur te va provoca să îți susții ideile la locul de muncă, chiar dacă șefii par sau nu de acord. Important este să nu renunți la vocea ta. 

Fecioară

Chestiunile administrative nu îți vor mai da așa mari bătăi de cap pentru că vei găsi rapid soluții. Unele la care altădată nu ai fi apelat. 

Balanță

Astrele îți recomandă să eviți bârfele. Adică nici tu să nu te ocupi de așa ceva, dar nici să participi la discuții cu alți oameni în acest sens. 

Scorpion

Mercur îl va face pe partener mult mai vorbăreț și curios. Veți avea de rezolvat multe probleme, iar comunicarea este cheia. 

Săgetător

Proiectele de la serviciu necesită implicarea ta activă. Atitudinea pasivă nu te va ajuta deloc, ba chiar te va încurca. 

Capricorn

Îți organizezi altfel timpul. În perioada următoare, poți planifica orice plecând mai întâi de la activitățile pentru propria persoană. 

Vărsător

Discuțiile cu famiila vor fi unele haioase și unele destul de provocatoare. Dar nu ai cum să le eviți! Chiar nu este recomandabil. 

Pești

Dacă te străduiești, vei reuși să comunici fără a implica și emoțiile. Și astfel, astrele te ajută să iei și unele decizii mai dure. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel