EXCLUSIV  Horoscop, luni, 12 septembrie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Berbecului. 

Chiar dacă zilele următoare nu vor fi marcate de multe aspecte, nu avem de ce să ne plângem. Cel puțin din punct de vedere astrologic. Retrogradarea lui Mercur va începe să își facă din ce în ce mai mult efectul. Stările provocate de Luna Plină din Pești încă se resimt. Luna va tranzita astăzi semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că totuși vom avea chef să ne ocupăm de sarcini. 

Berbec

Nu este cazul să te gândești prea mult. Sfatul astrelor este să treci pur și simplu la acțiune. Doar așa vei deveni destul de eficient. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Marte. Pe moment vei crede că trebuie să le faci pe plac tuturor, dar de fapt trebuie să te asculți pe tine. 

Gemeni

Nu neglija sfaturilor apropiaților, măcar ascultă-le. Dar deciziile trebuie luate de către tine. Va fi nevoie să fii atent la cheltuieli. 

Rac

Se tot amână unele discuții cu familia, situație ce te indispune, dar nici nu ești dornic să îți schimbi atitudinea. 

Leu

Alergi în multe direcții și ai senzația că nu se alege nimic de ziua aceasta. Dar nu va fi cazul deloc! Deci nu abandona niciun proiect!

Fecioară

Câteodată, chiar și cei mai chizbuiți pot exagera. Așa că să nu îți fie teamă dacă dintr-o dată te trezești că arunci cu banii în stânga și dreapta. 

Balanță

Vei fi excepția care confirmă regula. Și nu o vei face în mod conștient. Oarecum îi vei ajuta pe ceilalți să mediteze mai mult asupra unui aspect. 

Scorpion

Te rupi repede de unele proiecte. Nu simți că ar trebui să fii implicat în ele. Și până la urmă, este mult mai bine așa. 

Săgetător

Orice este bun se obține cu mult efort. Vei simți din plin asta în carieră. Vei primi aprecierea șefilor după un volum uimitor de muncă. 

Capricorn

Nu vrei să fii prezent deloc! Muncești în neștire și nu vrei să faci loc pentru odihnă. Poate îți dai seama de ce anume fugi. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să îți dozezi foarte bine energia. Nu ești în stare să te preocupi de mai multe proiecte în același timp. 

Pești

S-ar putea să fii mai visător decât este cazul. Ar fi bine să îți găsești unele ancore care să nu îți permită să fii evitant. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel