EXCLUSIV  Horoscop, luni, 14 noiembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Ne pregătim de careul Marte-Neptun. 

Urmează o săptămână cu adevărat abundentă din punct de vedere astrologic. Mercur și Venus vor schimba semnul, vor trece din Scorpion în Săgetător. Dar înainte de asta vor face trigon cu Jupiter. Dar aspectul cel mai important este careul dintre Marte retrograd din Gemeni și Neptun din Pești. Chiar dacă se va petrece la grad perfect tocmai duminică, noi îl resimțim deja. Vor apărea multiple coincidențe, bruiaje și confuzii. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu faci promisiuni și să nu crezi în ale altora. Și să încerci să îți simplifici pe cât posibil programul. 

Taur

Te cuprind grijile din punct de vedere financiar. Multe sunt închipuite, iar unele exagerate. Cel mai bine ar fi să eviți cheltuielile importante. 

Gemeni

S-ar putea să te implici mai mult în proiectele superficiale și mai puțin în cele importante. Este un mare risc de confuzie. 

Rac

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Pentru că vor apărea și mai multe proiecte, mai ales la locul de muncă, și cu greu vei face față. 

Leu

Să nu crezi că planurile sunt bătute în cuie. Pregătește-te de amânări și anulări atunci când îți este lumea mai dragă. 

Fecioară

Va fi multă agitație la serviciu. Ar fi preferabil să eviți discuțiile cu superiorii. Dacă nu, așteaptă-te la o opoziție serioasă. 

Balanță

Venus va ieși din zona banilor. Deci vei începe să fii mult mai atent la cheltuieli. Este cazul să începi să mai economisești. 

Scorpion

S-ar putea să te lași influențat de oamenii din jurul tău. Unii pe care altădată nici măcar nu i-ai fi salutat sau băgat în seamă. 

Săgetător

Relațiile personale și profesionale vor fi destul de complicate. Te vei zbate mult să găsești un punct de echilibru. 

Capricorn

Te agiți mult pentru orice nimic, mai ales la locul de muncă. Și bineînțeles vor apărea discuții conflictuale. Colegii nu vor fi de partea ta. 

Vărsător

Nici tu nu mai știi ce vrei și ce îți place! Și uite așa, totul va fi destul de haotic și în jurul tău. Nu lua decizii marcante!

Pești

Nu este o zi bună pentru concretizare, ci mai degrabă pentru intenții sau introspecție. Păstrează o relație bună cu șefii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel