EXCLUSIV  Horoscop, luni, 16 octombrie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Luna a trecut deja în semnul Scorpionului. Deci, influența Eclipsei de Soare se dizolvă. Soarele și Mercur se apropie de Nodul Sud, ceea ce înseamnă că se vor manifesta la extreme. Venus va face, în curând, un trigon cu Jupiter. Dacă vom îmbina utilul cu plăcutul, ne vom simți împliniți. 

Berbec

Ceilalți vor aprecia atenția pe care le-o vei oferi. Tu, în schimb, nu vei fi la fel de mulțumit. Parcă te-ai uitat pe tine. 

Taur

Ai nevoie de diplomație în toate proiectele de la serviciu. Colegii te vor sprijini dacă vor vedea că nu ești amenințător. 

Gemeni

Vei fi destul de nehotărât. Iar cei apropiați, în loc să te ajute, mai mult te vor încurca. Cel mai bine ar fi să devii mai asumat. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii cât mai organizat. Și să ai în vedere punctualitatea. Vei ajunge la un numitor comun cu familia. 

Leu

Astrele îți atrag atenția asupra instabilității din jurul tău. Te vei lăsa repede influențat de tot felul de oameni. 

Fecioară

Cu cât vei fi mai prăpăstios din punct de vedere financiar, cu atât vei pierde mai mulți bani. Încearcă să fii mai stăpân pe tine. 

Balanță

Pe lista ta sunt multe proiecte. Problema este că nu ai și energia necesară să te ocupi de toate. Deci ai nevoie de prioritizare. 

Scorpion

Te confrunți cu o multitudine de emoții. Și te vei lăsa copleșit și contaminat și de stările celor dragi. Încearcă să te detașezi. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să te focusezi asupra carierei. Pot apărea unele oportunități pe care să le ratezi din neatenție. 

Capricorn

Discuțiile cu șefii nu decurg așa cum ți-ai dori. Însă nu îți face probleme! Și tu și ei aveți aceleași obiective, doar metode diferite.

Vărsător

Neînțelegerile de la serviciu te consumă enorm. Îți pierzi răbdarea destul de repede și s-ar putea să creezi animozități. 

Pești

Partenerul te va sprijini, însă după propriile lui condiții. Dar ești într-un moment în care nu ai de ce să comentezi sau să te plângi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel