EXCLUSIV  Horoscop, luni, 16 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de Eclipsa de Lună. 

În prima parte a zilei, Luna tranzitează semnul Vărsătorului. După care, va intra în Pești, unde se va și petrece Eclipsa de Lună peste două zile. Putem spune că începem săptămâna cu detașare, dar că treptat ne vom scufunda într-un ocean de emoții. Să nu uităm și că Marte face careu cu axa Nodurilor Lunare și că ne activează toate fricile. Iar Mercur, care deocamdată este în Fecioară, va face o opoziție cu Saturn. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Încearcă să nu consumi toată energia din prima zi a săptămânii. Astrele îți recomandă să nu te lași purtat de nicio frică dacă în spatele acesteia nu sunt și argumente solide. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus mai rămâne zilele acestea în casa a șasea, cea a muncii și a stresului. Așa că trebuie să înveți să îți pese mai mult de rutina ta. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se apropie de o opoziție cu Saturn. Totul se mișcă încet și apar frustrările. Dar, doar astfel, vei reuși să previi unele eventuale greșeli. 

Rac/Ascendent în Rac

Începi săptămâna cu multe emoții. Unii dintre voi vor avea explicații, alții nu. Astrele îți recomandă să nu stai degeaba prea mult timp. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele te vor susține dacă vei alege să fii mai cumpătat. Nu este cazul să faci unele investiții bazându-te pe veniturile din viitor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Va trebui să accepți că nu este timp și pentru cerințele tale. Cei dragi trec prin situații mai complicate și au nevoie de timp și alte resurse din partea ta. 

Balanță/Ascendent în Balanță

S-ar putea să te confrunți cu situații mai delicate pe plan profesional. Astrele îți recomandă să eviți conflictele cu șefii sau colegii. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Te cuprinde o stare de confuzie pe care cu greu vei reuși să o gestioneze. Încearcă să găsești o persoană cât mai pragmatică pe care să te bazezi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele îți recomandă să pui pe primul loc familia. Vor fi unele evenimente care vor necesita atenția ta. Și nu te ajută deloc victimizarea. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă vrei să ai o zi reușită, empatia este cheia succesului. Cel mai bine ar fi să îi asculți pe cei din jurul tău și să încerci să îi înțelegi. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Grijile din zona financiară îți vor consuma mult timp. Încearcă să fii cât mai pragmatic. Sigur vei găsi o soluție să rezolvi problemele. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna va intra în semnul tău. Nu este cazul să ai așa pretenții de la tine. Încearcă să fii ma blând cu propria persoană, chiar ai nevoie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel