EXCLUSIV  Horoscop, luni, 18 septembrie 2023

Horoscop zilnic. Avem o opoziție între Soare și Neptun. 

Avem o opoziție între Soarele din Fecioară și Neptun din Pești. Soarele vrea să ne îndreptăm atenția către zona practică și concretă, iar Neptun îl bruiază serios. Cu greu vom putea să ne ținem de un program. Anxietatea poate pune stăpânire chiar și pe cei mai analitici oameni. Există riscul de înșelăciune, dezamăgire și dizolvare a energiei. De aceea, este recomandabil să fim atenți la evenimentele în care ne implicăm.  

Berbec

Vei procrastina la greu! Deși este prima a săptămânii, tu te simți de parcă ar ultima. Oboseala își spune cuvântul la serviciu. 

Taur

Există riscul de a te îndrăgosti de o iluzie. Astrele recomandă multă precauție în sectorul amoros, dar și în cel financiar. 

Gemeni

Îți faci speranțe prea mari în ceea ce privește relația cu o rudă apropiată. S-ar putea să ai unele surprize tare neplăcute. 

Rac

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Astrele îți recomandă să fii mai atent la călătoriile și drumurile pe care le vei face. 

Leu

Te oftici că nu poți să eviți unele cheltuieli. Asta e viața! Tot ce poți să faci este să nu te lași influențat de nimeni în deciziile tale. 

Fecioară

Este o zi plină de confuzie. Dar chiar și așa, nu trebuie să te victimizezi, ci să încerci să accepți ce ți se întâmplă. 

Balanță

Vei avea senzația că toată lumea îți ascunde ceva, că unele persoane complotează împotriva ta, dar sunt doar idei cauzate de stres. 

Scorpion

Vei fi ajutat de persoana la care nu te-ai fi gândit. Așa funcționează universul! Important este că  se rezolvă. 

Săgetător

Vei avea tendința să depășești unele limite și să te comprți cu șefii ca și cu unele rude apropiate. Evită această greșeală!

Capricorn

Vor apărea unele circumstanțe care te vor obliga să devii mai flexibil. Și poate mai empatic. Vei folosi cuvinte mai blânde ca de obicei. 

Vărsător

Nu îți convine că trebuie să depinzi de unele situații, dar nici nu ai ce face. Vulnerabilitatea este chiar o putere uimitoare. 

Pești

Încerci să ghicești motivațiile partenerului. Dar degeaba! Confuzia va crește și mai multă. Cei singuri să evite începerea unei relații noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel