EXCLUSIV  Horoscop, luni, 19 iunie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Careu Soare-Neptun. 

Avem un careu între Soarele din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație. 

Berbec

Astrele îți recomandă să ai grijă la ce spui. Riscul de încurcături este destul de crescut. Iar răbdarea va fi limitată. 

Taur

S-ar putea ca unele cheltuieli să le faci influențat de anumite persoane nu neapărat bine intenționate. Deci ai mai multă grijă!

Gemeni

Careul dintre Soare și Neptun te vizează. Nu vei ști în ce ape înoți. În plus, vei avea senzația că nici oamenii dragi nu știu de viața lor. 

Rac

Dacă ai visat ceva, nu este cazul să îți faci tot felul de idei. Ci mai degrabă, este cazul să te ții de rutină. Spre binele tău. 

Leu

Planurile îți vor fi date peste cap din motive superficiale. Un pic de frustrare va exista, dar îți vei reveni repede. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. Mai ales din punct de vedere profesional. Este cazul să fii pragmatic. 

Balanță

Ar fi bine să pleci din timp de fiecare dată și să te pregătești înainte. Există riscul de a întârzia sau de a întâmpina tot felul de probleme. 

Scorpion

Vei avea impresia că bănuielile tale sunt cele corecte, dar nu este cazul să te grăbești. Mai ai nevoie de unele informații. 

Săgetător

Partenerul îți dă mari bătăi de cap. Și din păcate, nici nu știi cum să reacționezi. Veți avea parte amândoi de multă confuzie. 

Capricorn

Îți va fi greu să te înțelegi cu colegii de serviciu. Parcă nu vorbiți aceeași limbă. Și din cauza aceasta, vor apărea întârzieri. 

Vărsător

Este o zi bună pentru creativitate și hobby-uri. Așa că rezervă-ți câteva clipe doar pentru ceea ce îți face sufletul să vibreze. 

Pești

Nehotărârea îți dă târcoale și îți va fi greu să iei decizii, să te descurci de unul singur sau să vezi obiectiv anumite probleme din familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel