EXCLUSIV  Horoscop, luni, 21 martie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Ne apropiem de un careu Marte-Uranus. 

Luna tranzitează semnul Scorpionului. Vom începe săptămâna cu foarte multe frici și idei extremiste. Și mulți dintre noi vor fi avizi după știri negative. Marte din Vărsător se apropie de un careu cu Uranus din Taur. Furia poate lua diverse forme, frustrările pot exploda, iar nevoia de a schimba ceva fără a ști neapărat ce ne va da târcoale serios. Vom fi precum niște copii care trec printr-un tantrum greu de potolit. 

Berbec

Faptele și vorbele celorlalți te vor irita peste măsură. Și nu este nimic legat direct de tine, dar pur și simplu te enervezi degeaba. 

Taur

Nu suporți persoanele autoritare. Nu vrei să ți se spună ce să faci, mai ales pe un ton agresiv. Furia este sănătoasă dacă este exprimată echilibrat. 

Gemeni

Speranțele tale nu au nimic de-a face cu realitatea. Și de aici vor apărea multe frustrări legate de faptul că ai fi vrut să știi mai multe. 

Rac

Banii vin și banii pleacă. Dar nici nu mai contează ce se întâmplă în sectorul financiar dacă petreci clipe de neuitat alături de cei dragi. 

Leu

Partenerul vrea să se impună în absolut orice aspect. Te deranjează atitudinea lui, dar alegi să nu îi comunici imediat. Și astfel va apărea furie între voi. 

Fecioară

Mercur se apropie de o conjuncție cu Neptun. Astrele îți recomandă să fii foarte vigilent, atent la oamenii care sunt în preajma ta. 

Balanță

Pui prea mult preț pe părerea celorlalți și mai deloc pe ceea ce vrei tu. Ai unele temeri pe care nu le poți explica și aștepți să treacă timpul. 

Scorpion

Nu vei avea control în niciun domeniu al vieții tale. Astrele vor să îți arate că poți trece și peste evenimente total neașteptate. 

Săgetător

Zilele acestea te pot face foarte ironic, sarcastic și nepoliticos. Chiar agresiv în discuții. Te irită serios delăsarea apropiaților. 

Capricorn

Te preocupi prea mult pentru partea financiară. Fără să se întâmple ceva serios. Pur și simplu, te concentrezi asupra unor idei inutile. 

Vărsător

Le ceri celorlalți mai multe decât pot face. Și nici nu vrei să negociezi. Intransigența ta ascunde cu siguranță multe frici. 

Pești

Orice eșec, fie el cât de mic, te întoarce pe dos. Și vei avea tendința de a face din țânțar armăsar. Partenerul și colegii te vor ignora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel