EXCLUSIV  Horoscop, luni, 21 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Soarele va face un careu cu Pluto. 

Săptămâna începe cu un careu între Soarele din Balanță și Pluto din Capricorn. Unul menit să ne aducă lupte de putere și tensiuni în relații, indiferent de natura lor. Mercur se apropie de un trigon cu Saturn, ceea ce înseamnă că ne vom măsura cu atenție cuvintele. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Urmează câteva zile în care va trebui să apelezi la doza de diplomație pe care o ai. Și dacă nu o găsești, să o creezi neapărat. 

Taur/Ascendent în Taur

Relațiile cu colegii pot fi mai tensionate, dar cu răbdare, tu vei mai putea stinge din conflicte. Nu este cazul să iei decizii pripite pe niciun plan. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gândește, socotește și abia pe urmă să îți comunici deciziile. Mai ales la serviciu. Astrele îți recomandă să nu iei nimic personal. 

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi potrivită pentru a sta mai retras. Pentru a asculta și observa comportamentul apropiaților. Aceștia nu se vor schimba doar pentru că le zici tu. 

Leu/Ascendent în Leu

Careul dintre Soare și Pluto te va ajuta dacă ești mai timid. Dar, dacă ești mai extrovert, s-ar putea să îți ofere tendința către a face exces de zel din orice. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te ajută faptul că Mercur va face un trigon cu Saturn. Mintea găsește echilibrul perfect și îți va genera ideile care să îmbine utilul cu plăcutul. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei simți că toată lumea este pornită împotriva ta. Astrele te invită să nu reacționezi la nervi, mai ales în preajma persoanelor dragi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Dacă tot vei aduce trecutul în prezent, și îl vei folosi drept scuză pentru a evita unele responsabilități, apropiații vor începe să te evite. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Optimismul tău feroce poate fi molipsitor pentru unii prieteni. Dar alții vor încerca să te aducă repede cu picioarele pe pământ și într-un mod care nu îți va conveni. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei trece de la o atitudine foarte autoritară la una foarte supusă. În special la locul de muncă. Și vei fi perceput ca o persoană instabilă. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu contează cine are dreptate, ci liniștea. Deci nu face pe lupul moralist și nici nu consuma mult timp în preajma unor persoane cu prejudecăți. 

Pești/Ascendent în Pești

Deși te urmărește o stare de tristețe permanentă, și pe moment s-ar putea să nu îți convină, la finalul zilei îți vei da seama că te-a ajutat să iei decizii bune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel