EXCLUSIV  Horoscop, luni, 23 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Începe sezonul Scorpionului!

Luni, 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion. Soarele iese din semnul sociabil și diplomat al Balanței și poposește, până pe 22 noiembrie, în cel care creează crize, cere intensitate și profunzime. Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele.

Berbec

Soarele se va alătura lui Marte. Cei apropiați vor observa că ești mai retras și mai interesat de misticism sau spiritualitate. 

Taur

Soarele se mută în casa relațiilor, unde sunt deja Mercur și Marte. Partenerul are nevoie de mai multă atenție din partea ta. 

Gemeni

Discuțiile cu colegii vor fi mai provocatoare. Nu vei mai gestiona la fel de bine stresul cotidian. Ai nevoie de pauze. 

Rac

Vei fi predispus la procrastinare. Parcă nu mai vrei să îți consumi energia doar la muncă, ci și în activitățile care îți plac. 

Leu

Ai nevoie de un spațiu confortabil. Vei încerca să îți aranjezi locuința în acest sens. De asemenea, acorzi atenție suplimentară familiei. 

Fecioară

Mintea îți va funcționa de minune! Curg ideile, cuvintele și gesturile. Astrele îți atrag atenția, totuși, asupra cinismului!

Balanță

Sectorul financiar este luat cu asalt de astre. Asta înseamnă că poți primi bani, dar și că vor apărea cheltuieli neașteptate. 

Scorpion

Începe sezonul tău! Vei primi o porție suplimentară de energie, curaj și optimism. Și chiar vei avea chef de noi activități. 

Săgetător

Începe o perioadă bună de hibernare la tine. Astrele îți recomandă să îți păstrezi energia pentru activitățile importante. 

Capricorn

Prietenii vor fi de mare sprijin. Dar și tu te vei demonstra a fi salvarea lor de multe ori. Nu ar strica niște cercetare înainte de orice decizie. 

Vărsător

Vei primi destulă vizibilitate în sfera carierei. Dar atenție că poate fi și pentru reușite, dar și pentru uneel boacăne. 

Pești

Astrele te invită să îți deschizi mintea. Să accepți și alte perspective, să tolerezi valorile și principiile altor persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel