EXCLUSIV  Horoscop, luni, 23 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus își începe tranzitul în semnu Scorpionului. 

Venus își începe tranzitul în semnul Scorpionului, care va dura până pe 17 octombrie. Când Venus tranzitează semnul Scorpionului, avem de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. Să îți dai seama dacă încă mai are sentimente puternice și profunde pentru tine. Că altfel, de ceva superficial chiar nu ai nevoie.

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei fi mai preocupat de zona spirituală sau de subiectele profunde ale vieții. Și chiar vei fi interesat să afli ce se ascunde în spatele unor oameni. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, intră în casa relațiilor. Bineînțeles că atenția ta se va duce către partener sau persoana iubită. Dar nu uita de tine!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Comportamentul tău față de colegi va fi unul pasiv-agresiv. Nici tu nu știi de ce procedezi astfel, pur și simplu așa simți să reacționezi. 

Rac/Ascendent în Rac

Schimbarea lui Venus de astăzi îți atrage atenția că viața nu este doar despre muncă și chin. Și că trebuie să îți găsești pasiuni sau activități pe placul tău. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus intră în casa a patra. Începe o perioadă foarte bună pentru a face tot felul de achiziții pentru locuință. Ai nevoie de confort. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să fii mai conștient de puterea cuvântului. Dacă vei folosi replicile într-un mod isteț, vei avea multe de câștigat. Dar ai nevoie de răbdare pentru asta. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus își începe tranzitul în casa a doua. Relația ta cu banii va fi una la extreme. Când îi cheltuiești fără oprire, când devii cel mai econom. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus își începe vizita în semnul tău. Poți profita din plin de beneficiile ei: carismă, magnetism, poftă de viață. Dar trebuie să ai grijă și la riscul de a deveni prea vanitos. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele te ajută să faci pace cu o situație din trecut pe care știi că nu mai ai cum să o schimbi. Ai nevoie de pace interioară. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Relația cu prietenii va trece prin mai multe faze. Important este să rămâneți devotați unii altora. Devii suspicios în ceea ce privește viitorul apropiat.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus intră în casa carierei și te ajută să vezi jumătatea plină a paharului în orice proiect. Încearcă să ate apreciezi mai mult. 

Pești/Ascendent în Pești

Îți vei pune multe întrebări. Discuți teme filosofice cu apropiații. Urmează o perioadă bună pentru a călători sau învăța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel