EXCLUSIV  Horoscop, luni, 25 decembrie 2023

Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem pe cer un trigon între Venus și Neptun. 

Pe 25 decembrie, avem un trigon între Venus din Scorpion și Neptun din Pești. Acest aspect ne face să visam la dragoste! O să ne imaginăm scenarii precum cele pe care le vedem adesea în filmele romantice. De asemenea, dragostea ne va inspira azi și o să mai lăsăm de la noi.

Mai mult, o să fie o zi nemaipomenită pentru aceia care activează în domeniile artistice sau literare, deoarece creativitatea nu va cunoaște limite! Un aspect extraordinar pentru ziua de Crăciun!

Berbec

Nu vei dori o zi simplă de Crăciun, ci vei încerca să te ocupi de mai multe activități. Poate chiar vei face unele vizite. 

Taur

Trigonul dintre Venus și Neptun este nemaipomenit pentru împăcare, acceptare și iertare. Profită de ce îți oferă astrele astăzi!

Gemeni

Bucuria ta cea mai mare va fi aceea de a te simți util celor dragi. Iar prezența Lunii în semnul tău îți oferă o mulțime de emoții. 

Rac

Copiii îți asigură liniștea și bucuriile de sărbători. Ne apropiem de o Lună Plină în semnul tău, deci stai departe de controverse. 

Leu

Astrele îți recomandă să te bucuri de ceea ce ai, să te ocupi de înfrumusețarea casei și să te conectezi cu rudele. 

Fecioară

Vei fi cel mai inspirat când vei scrie urările de Crăciun. De asemenea, astrele îți recomandă să nu fii foarte static. 

Balanță

Generozitatea îți va fi răsplătită. Și nu este vorba doar de bani, ci de alte resurse de ale tale: timp, energie, efort. 

Scorpion

Apropiații te vor aprecia pentru că vei fi cel mai împăciuitor. Datorită ție, s-ar putea ca ei să aibă un Crăciun liniștit și memorabil. 

Săgetător

Astrele te invită să fii mai retras de acest Crăciun. Cum și Mercur retrograd este în semnul tău, nu ar strica introspecția. 

Capricorn

Astăzi îi vei privi cu alți ochi pe apropiați și pe prieteni, Pur și simplu, alegi să devii mai tolerant și mai empatic. 

Vărsător

O parte din tine este mai radicală, dar alta vrea ca tu să fii mai înțelegător. Și îți vei da seama că nu este o zi bună pentru conflicte. 

Pești

Un Crăciun plin de înțelepciune pentru tine! Vei conștientiza mai mult ca alții dimensiunea spirituală a acestei zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel