EXCLUSIV  Horoscop, luni, 26 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Săptămâna începe cu Luna în Gemeni. 

Săptămâna începe cu Luna în Gemeni. Chiar avem nevoie să fim raționali și curioși. Să nu uităm că Mercur își va opri retrogradarea peste câteva zile. Și până atunci, vom avea parte de unele evenimente ciudate și încurcături. Dacă vom reacționa imediat, s-ar putea să facem greșeli suplimentare. De aceea este important să ne gândim de mai multe ori înainte de a reacționa. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu îți fie teamă să faci schimbări! Chiar va fi nevoie. Dacă un proiect nu funcționează așa cum ți-ai dorit, nu este cazul să renunți, ci mai degrabă să găsești alte soluții. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus se rupe de careul cu Marte și se apropie de schimbarea semnului. Astrele te invită să fii mai atent la calitatea relațiilor pe care le ai cu colegii de la serviciu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Luna în semnul tău, prima zi a săptămânii va fi foarte colorată. Cu siguranță, nu te vei plictisi deloc! Folosește-l pe Marte și fii mai curajos!

Rac/Ascendent în Rac

Astrele îți atrag atenția asupra unul lucru: nu este cazul să faci încă promisiuni, de niciun fel. Perioada următoare va fi destul de imprevizibilă și nu te vei mai putea ține de ele. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur își va opri retrogradarea în semnul tău, cât de curând. Vor fi momente în care vei avea impresia că timpul stă pe loc sau că ai riscat prea mult. Ai nevoie de răbdare. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu ai cum să le faci pe toate! Astăzi trebuie să îți dai seama unde trebuie să investești timp și energie: în carieră sau în relațiile personale. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus se apropie de intrarea în semnul tău. Dar, până atunci, opoziția ei cu Neptun s-ar putea să îți creeze destul haos, atât acasă, cât și la serviciu. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Unele discuții cu șefii s-ar putea să nu decurgă așa cum te-ai fi așteptat. Aceștia par nemulțumiți de prestația ta deși tu ai făcut eforturi supraomenești pentru un proiect. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Depinzi prea mult de partener. Te contaminezi cu stările lui și nu mai funcționezi așa cum ar trebui. Ajută-l, dar nu uita de propria viață. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă îți vei folosi pragmatismul, vei avea o zi mult mai bună pe toate planurile. Dar, dacă te vei lăsa influențat de stările celorlalți, s-ar putea să rămâi cu numeroase regrete. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Înainte de toate, nu uita că ești om! Și că poți face greșeli! Și că poate este cazul să nu te iei prea în serios. Fii mai atent la cheltuielile pe care le vei face!

Pești/Ascendent în Pești

Dacă te bazezi prea mult pe alții, s-ar putea să rămâi destul de dezamăgit! Până la urmă, nimeni nu este obligat să te ajute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel