EXCLUSIV  Horoscop, luni, 26 iunie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur se pregătește să iasă din Gemeni. 

Ne aflăm în continuare sub efectele careurilor Marte-Uranus și Mercur-Neptun. Cu alte cuvinte, vom fi obligați să trăim în prezent. Orice tentativă de a ne baza pe trecut sau de a ne genera un viitor va fi pierzătoare. Tensiunile interioare vor fi și neplăcute, dar vor avea și darul de a ne ține ancorați aici și acum. Mercur se pregătește să iasă din Gemeni, deci iarăși un motiv de anxietate. 

Berbec

Nu vei reacționa deloc bine atunci când ți se va spune ce să faci. Relația ta cu tot ce înseamnă autoritate va fi complicată. 

Taur

Vei încerca să fii un factor împăciuitor pentru cei apropiați. Dar cu greu îți va ieși. Încearcă să nu te contaminezi cu problemele lor. 

Gemeni

Mercur se pregătește de schimbare, deci vei avea senzația că te afli într-o cursă contracronometru. Răbdarea este cheia!

Rac

Vrei să faci unele cheltuieli importante, te răzgândești și revii asupra ideii. Astrele îți recomandă să mai aștepți o zi. 

Leu

Ții foarte mult la independența ta și nu accepți să faci după cum vor alții. Discuțiile cu unii prieteni te vor pune pe gânduri. 

Fecioară

Este mult haos în mediul profesional. Dar nu uita că orice criză poate deveni o mare oportunitate. Atitudinea contează!

Balanță

Astrele îți recomandă să nu te poziționezi în niciun fel astăzi la serviciu. Mâine, mintea îți va fi mult mai clară. 

Scorpion

Ai acces la numeroase resurse. Astrele îți recomandă să te bucuri de acestea aici și acum, și nu neapărat să amâni momentul. 

Săgetător

Partenerul este confuz. Dar asta nu înseamnă că trebuie să copiezi și tu starea lui. Este nevoie de cineva cu mai multă claritate. 

Capricorn

La serviciu sunt multe schimbări, unele chiar haotice. Dar nu ai ce face. Astrele îți recomandă să te ții de prioritizare. 

Vărsător

Vei depinde mult de ceilalți. Nu neapărat într-un mod negativ. Încearcă să nu ceri în mod agasant validarea lor, ci să aștepți. 

Pești

Apar multe neconcordanțe în rutina zilei. Nu este cazul să te îngrijorezi, vei reuși cu siguranță să le depășești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel