EXCLUSIV  Horoscop, luni, 30 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte din Rac face un trigon cu Saturn retrograd din Pești. 

Marte din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Astrele ne recomandă să încetinim, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor. Și ne vom construi acțiunile în funcție de ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete, fiind în semne de apă, ne invită să ne procesăm emoțiile înainte de a trece la acțiune. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ziua poate părea frustrantă din cauza faptului că totul ce se întâmplă în viața ta are viteza melcului. Dar îți vei da seama că este în avantajul tău. 

Taur/Ascendent în Taur

Îți vei calcula foarte bine cuvintele. Nu vrei să pierzi nimic, așa că vei găsi tonul și gesturile necesare pentru a-i convinge pe ceilalți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Îți vei da seama de unele greșeli din zona financiară și vei căuta metodele potrivite pentru a le repara. Nu uita că răbdarea este cea care te ajută. 

Rac/Ascendent în Rac

Trigonul dintre Marte din semnul tău și Saturn retrograd provoacă întârzieri, amânări, dar și pauze în care să îți dai seama de ce se întâmplă în viața ta cu adevărat. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu le poți controla tu chiar pe toate! Și îți va fi greu să accepți. Astrele îți recomandă să eviți victimizarea și să încerci, măcar astăzi, să fii mai tăcut. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru a face promisiuni. Pe niciun plan. Ar fi cazul să fii mai pragmatic și să nu te lași influențat nici de către aceia dragi. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Chiar dacă pare că nu evoluezi la locul de muncă, în timp și spațiu îți vei da seama că te-ai înșelat. Tot ce trebuie este să nu îți pierzi încrederea în tine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Romantismul deșănțat are multiple efecte secundare. Astrele te provoacă să fii mai pragmatic și să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Siguranța familiei este obiectivul principal. Da, îți dorești anumite achiziții, dar s-ar putea să se demonstreze a fi inutile. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o zi nemaipomenită pentru ca tu și partenerul să stați unul în fața celuilalt și să discutați la modul cel mai serios despre viitorul apropiat. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Simți că muncești prea mult și nu ești recompensat pe măsură. Viața nu este întotdeauna corectă. Nu este cazul să aștepți de la alții să ți-o îmbunătățească. 

Pești/Ascendent în Pești

Ai in față una dintre acele zile în care trebuie să fii și romantic, dar și pragmatic. Copiii tăi au nevoie să se simtă ascultați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel