EXCLUSIV  Horoscop, luni, 5 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Mercur își începe retrogradarea în Fecioară. 

Mercur își începe retrogradarea în semnul Fecioarei, care va dura până pe 15 august, când se va întoarce în Leu. În primă fază, retrogradarea va avea un impact considerabil pentru aceia cu marcaj mutabil în astrogramele natale (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Mintea le va fi provocată, vor fi nevoiți să reia situații din trecut nerezolvate și să găsească soluții. În plus, orice vor încerca să organizeze, se va lovi de întârzieri, amânări sau blocaje. 

Venus intră tot în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 29 august. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur retrograd îți va da multe planuri peste cap, mai ales la serviciu. Unele discuții cu colegii nu se vor desfășura așa cum ți-ai fi dorit. Încearcă să rămâi flexibil. 

Taur/Ascendent în Taur

Comunicarea cu copiii, indiferent de vârsta lor, va fi problematică. Astrele îți recomandă să încerci să devii un bun ascultător pentru ei. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În familie reapar unele subiecte de care ai tot fugit. De data aceasta, va trebui să îți asumi o discuție în cadrul căreia să găsești soluții pentru problemele vechi.

Rac/Ascendent în Rac

Cuvântul poate deveni atât o armă, cât și o vulnerabilitate. Așa că fă tot posibilul să îți calculezi discursul și să nu iei nimic în mod personal. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Mercur retrograd în casa a doua, îți dai seama că vor fi tot felul de încurcături pe plan financiar. Ar fi bine să nu te bazezi pe banii pe care nu îi ai aici și acum. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur retrogradează în semnul tău. În primă fază, va provoca numeroase încurcături, dar până la urmă, mintea ta va găsi unele soluții geniale. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, trece în casa a douăsprezecea, unde retrogradează și Mercur. În condițiile acestea, va trebui să faci un pas în spate, să eviți excesul de zel în orice domeniu. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cel mai mult te enervează că nu te poți ocupa de planurile tale din cauza oamenilor din jur. Va trebui să înveți să te descurci singur. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Discuțiile cu șefii nu vor fi neapărat plăcute. Urmează-le ordinele, dar asigură-te că ai dovezi clare. Să nu te trezești că nu vor mai recunoaște ce te-au pus să faci. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Retrogradarea lui Mercur se va face responsabilă de apariția unor încurcături în zona administrativă. Lupta cu timpul te motivează, dar te și epuizează. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele îți recomandă să fii mai atent la situația financiară. Ai gestionat greșit unele investiții și acum trebuie să îți refaci bugetul pentru perioada următoare. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur retrogradează în casa a șaptea, unde intră și Venus. Relația cu partenerul trece de la o extremă la alta. Când vă înțelegeți, când vă faceți reproșuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel