EXCLUSIV  Horoscop, luni, 7 martie 2022

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii

Horoscop. Mercur face careu cu Nodurile Lunare. 

Venus și Marte sunt conjuncte în semnul Vărsătorului. Și pentru cel puțin o săptămâna vor fi în tandem. Vom fi mai detașați și mai dornici de libertate, atât la serviciu, cât și în zona domestică. Mercur, în ultimele sale zile în semnul Vărsătorului, face un careu cu Nodurile Lunare. Mulți își vor pune întrebarea dacă sunt în locul potrivit. Sau dacă au luat cele mai bune decizii de-a lungul timpului. Astrele transmit că prea multe gânduri nu ajută cu adevărat. 

Berbec

Îți pui multe întrebări legate de viitor. Oamenii din jurul tău îți vor comunica faptul că insiști prea mult asupra acestui aspect. 

Taur

Unele discuții de la serviciu te îngrijorează. Nu există un motiv serios, dar ai unele temeri legate de proiectele următoarelor zile. 

Gemeni

Te panichezi ușor și des. Și nu doar în ceea ce te privește, dar și pentru problemele apropiaților. Ai nevoie de obiective serioase. 

Rac

Dai importanță tuturor nimicurilor. Cu greu vei reuși să te stabilizezi emoțional. Încearcă să nu faci cheltuieli în urma impulsurilor. 

Leu

Partenerul te șicanează cu tot felul de întrebări și nu înțelegi de ce o face. Nici nu vei afla. Asigură-te că nu iei decizii pripite. 

Fecioară

La serviciu, este destulă agitație. Ori chiar nu poți lucra în haos astăzi. Cu riscul de a părea egoist, te vei ocupa doar de problemele tale. 

Balanță

Te gândești la ce ai făcut pentru tine în ultima vreme. Și dacă nu descoperi, este cazul să nu mai pierzi timpul doar pentru alții. 

Scorpion

O discuție cu o persoană din familie te va pune pe gânduri. Parcă nu mai ești la fel de sigur în ceea ce privește planurile de viitor. 

Săgetător

Ai cuvintele la tine. Și da, acestea te pot coborî sau ridica. Dacă nu ești agresiv, oamenii te vor aprecia și urma. 

Capricorn

Faci tot posibilul să ai un buget de risc. Simți că vor apărea unele cheltuieli și ai vrea să amortizezi pierderile. 

Vărsător

Te cuprinde un val de energie greu de gestionat, dar folositor. Te vei preocupa mai mult de energie și de cum te manifești. 

Pești

Începe o perioadă în care trebuie să mai renunți la ce nu îți mai folosește. Lucruri, obiceiuri, legături. Odihna este importantă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel