EXCLUSIV  Horoscop, luni, 7 noiembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Careu Venus-Saturn. 

Astăzi avem un careu între Venus din Scorpion și Saturn din Vărsător. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne arate toate aceste lucruri. În plus, Venus din Scorpion vrea devotament total, iar Saturn în Vărsător vrea o discuție despre spațiul personal. Mâine vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur. 

Berbec

Începi săptămâna nu în cea mai bună formă a ta. Totul se mișcă în reluare și parcă nici nu vrei să se întâmple altfel. 

Taur

Partenerul uită ce îl rogi, iar tu te vei supăra serios. Dacă nu este așa important ce a uitat, nu e cazul să exagerezi. 

Gemeni

Relația cu colegii este destul de dubioasă astăzi. Când poți avea încredere în ei, când îți dai seama că nu este cazul. 

Rac

Vei căuta și cere validare peste tot. Și bineînțele că oamenii au treabă, sunt ocupați. Nu înseamnă că nu ești suficient. 

Leu

Te irită unele situații de acasă. Ai vrea să fii luat în calcul mai des, dar nu se va întâmpla. Încearcă să nu creezi un scandal. 

Fecioară

Te delectezi cu disensiunile din jurul tău. Vei avea tendința de a pune paie pe foc, dar astăzi ai realitate calități de mediator. 

Balanță

Ești stresat din punct de vedere financiar. Poate există sau nu motive concrete. Cert este că vei exagera orice cheltuială. 

Scorpion

Victimizarea poate fi o armă cu două tăișuri. Depinde doar de tine cum o folosești astăzi. Atât acasă, cât și la serviciu. 

Săgetător

Lipsa odihnei și a somnului îți va dăuna serios. Încearcă să nu îți aglomerezi programul doar pentru a demonstra ceva. 

Capricorn

Reușești să îți ajuți prietenii în ultimul moment. Unele planuri au nevoie de mai mulți bani, iar aceștia nu aveau un buget serios. 

Vărsător

Îți faci speranțe din punct de vedere profesional. Și te vei face că uiți unele situații neplăcute. Încearcă să fii cât mai pragmatic. 

Pești

Una este ce visezi, alta este ceea ce se poate realiza. Ai nevoie să îți ajustezi obiectivele. Poveștile nu sunt bune dacă rămân doar povești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel