EXCLUSIV  Horoscop, luni, 7 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Săgetătorului. 

Săptămâna începe cu Luna în Săgetător. Venus se apropie de un trigon cu Marte. Iar Mercur va fi și el într-un aspect pozitiv cu Jupiter. Cu alte cuvinte, în aceste zile, avem parte de optimism și încredere în forțele proprii. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Este una din acele zile în care trebuie să acționezi, și nu să stai prea mult să gândești. Teama de a greși este ceva normal, dar nu trebuie să o lași să îți conducă viața. 

Taur/Ascendent în Taur

Poți scăpa de blazarea din relația de cuplu dacă alegi să discuți cu partenerul despre viitoarele obiective. Este cazul să vă faceți noi planuri. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu îți face griji dacă nu primești validarea celor din jur. În zilele acestea, vei fi capabil de lucruri uimitoare și fără sprijinul apropiaților. Te vei descurca!

Rac/Ascendent în Rac

O zi cu multă muncă! Dar nu te speri acest lucru pentru că îți face bine să îți ocupi timpul cu tot felul de activități. Greșelile pot fi corectate. 

Leu/Ascendent în Leu

Te preocupi mai mult de partea superficială a vieții. Apropiații nu vor înțelege cum reușești. Consideri că nu are rost să te chinui prea mult. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Viitorul trigon între Mercur și Jupiter poate fi foarte bun pentru cei care au negocieri, care merg la un interviu de angajare sau pentru cei care vor să iasă în față în carieră. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Îți convine acest început de săptămână! Cel puțin, din punctul de vedere al teoriei astrologice. Trebuie doar să ai grijă să nu faci niciun fel de exces. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Viitorul trigon Venus-Marte îți oferă și carismă, și o minte genială! Astrele îți recomandă să nu lași ziua să treacă fără a te ocupa de o activitate memorabilă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Luna în semnul tău, prima zi a săptămânii va fi plină de emoții. Și cum Jupiter se apropie de retrogradare, s-ar putea ca totul să dureze mai mult decât este cazul. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pragmatismul te ajută enorm, dar din când în când, este bine să și visezi, să îți și imaginezi sau să te lași purtat de imaginație. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai nevoie de motivație într-un anumit domeniu. O vei găsi, cu siguranță, mai ales dacă alegi să faci totul după cum îți dictează propria intuiție, și nu vocile altora. 

Pești/Ascendent în Pești

Treburile gospodărești îți vor da viața peste cap. Și s-ar putea să ți se pară că timpul stă în loc. Dar vei căpăta o doză suplimentară de reziliență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel