EXCLUSIV  Horoscop, luni, 9 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus intră în Fecioară. 

Pe 9 octombrie, Venus iese din semnul contaminat de retrogradare al Leului și intră în Fecioară. Acest tranzit ne aduce plăcere pentru un simț al practicului și al detaliilor - complet ieșit din comun. Planeta iubirii și a feminității pășește cu atenție în semnul purității și al perfecțiunii. Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel, ne anunță astrologul Daniela Simulescu.

Berbec

În ciuda tensiunilor interioare, reușești să îți faci un plan al zilei de care să te ții. Vei dori să îmbini utilul cu plăcutul. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, face o schimbare prielnică. Vei reuși să îmbini armonios partea profesională cu aceea personală. 

Gemeni

Vei fi mai preocupat de chestiunile gospodărești. Îți vei umple timpul cu tot felul de activități pe placul familiei. 

Rac

Dacă ai de susținut o prezentare, este ziua perfectă! Conjuncția lui Venus cu Lilith te va face să fii mai curajos în discurs. 

Leu

Venus tranzitează casa banilor și se întâlnește cu Lilith. Încearcă să stai departe de propuneri dubioase legate de obținerea unor venituri suplimentare. 

Fecioară

Apropierea lui Venus de Lilith îți oferă carismă, nivel de atracție crescut și dorința mai mare de a te bucura de viață. 

Balanță

Schimbarea de astăzi a lui Venus nu îți prea priește. Astrele îți recomandă să stai în banca ta și să nu forțezi absolut nimic.

Scorpion

Ai destule ezitări în ceea ce privește relația ta cu prietenii. Pe unii îi vrei în continuare în viața ta, dar pe alții nu prea. 

Săgetător

Sunt destule oportunități pe plan profesional, dar trebuie să le cauți, nu să te aștepte să îți pice din cer. Deci fii mai implicat!

Capricorn

Te vei confrunta cu unele crize la locul de muncă. Dar astrele îți recomandă să te ferești în a lua decizii în momentele tensionate. 

Vărsător

Începe o perioadă bună pentru a obține resurse din partea celorlalți. Că este vorba de bani, timp sau energie, nici nu mai contează. 

Pești

Venus intră în casa relațiilor. Și te ajută să întâlnești oamenii potriviți la momentul potrivit. Partenerul te va sprijini necondiționat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel