EXCLUSIV  Horoscop, luni, 9 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur se întoarce în Fecioară.

Mercur se reîntoarce, de această dată în mers direct, în semnul Fecioarei. Tranzitul perfect pentru începutul toamnei! Pentru că mintea noastră va fi interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel al recoltei, cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă vom deveni și mai critici și nemulțumiți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental. Și cum Mercur a fost retrograd în acest semn, în perioada 29 iulie-15 august, putem spune că acum vom găsi soluții la problemele mai vechi. Dar, atenție! Efectele retrogradării vor continua până pe 27 septembrie, când Mercur va intra în Balanță. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei fi foarte preocupat de a-ți finaliza toate treburile în timp util. Vei evita detaliile nesemnificative și discuțiile fără rost. Mai ales la serviciu. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur intră, din nou, în casa a cincea. Și îți oferă oportunitatea să fii mai atent la relația cu copiii, indiferent de vârsta lor. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Schimbarea lui Mercur, propriul tău guvernator, te va face mai atent la spațiul în care lucrezi și la comunicarea cu rudele cele mai apropiate. 

Rac/Ascendent în Rac

Chiar aveai nevoie de intrarea lui Mercur în casa a treia. Pe agenda ta sunt multe planuri și trebuie să găsești metoda prin care să te ocupi eficient de toate. 

Leu/Ascendent în Leu

Cumva, astrele îți transmit un mesaj legat de zona financiară. Nu ar strica să fii mai chibzuit, să îți faci planuri sau să îți schimbi strategia până la final de an. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur se întoarce în semnul tău. Acum, poți lua decizii. Capeți claritate și încredere în momentele în care trebuie să susții prezentări. 

Balanță/Ascendent în Balanță

S-ar putea să ai tot felul de idei ciudate. Imaginația ta nu are limite! Oamenii apropiați s-ar putea să nu aibă încredere în tine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu ar strica să fii mai atent la calitatea oamenilor pe care îi lași în viața ta. Adică să îi alegi pe aceia care sunt echilibrați și prezenți.  

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur intră în casa carierei. Discuțiile cu șefii vor fi mai pe placul tău. De asemenea, vei reuși să împaci inspirația cu logica. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Începe o perioadă nemaipomenită pentru studiu! Sau pentru călătorii. În plus, dacă vei purta discuții cu persoane mai experimentate, vei afla numeroase lucruri folositoare. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Evită discuțiile despre situația ta financiară. Și poate nici tu nu ar trebui să fii foarte curios despre ceilalți. Fii mai cumpătat!

Pești/Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a șaptea. Ai ocazia să rezolvi anumite neînțelegeri din cuplu și să îți faci noi planuri cu partenerul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel