Horoscop MAI 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Află care sunt veștile pentru acești nativi în luna MAI 2023.

Tema principală a lunii mai este monetizarea. Cu toții trebuie să ne gândim la cum ne putem valorifica talentele. Intrarea lui Jupiter în semnul Taurului ne va pune pe tavă mai multe posibilități. Și ne va învăța că, dacă vrem să câștigăm, mai întâi trebuie să investim ceva. Și pe urmă să avem răbdare, să ne învățăm banii să facă pui. De asemenea, este clar că toată configurația astrală a lunii ne predispune la a prioritiza stabilitatea financiară pe termen lung. Adică, dacă încă nu suntem acolo, să ne gândim la pensie. Dar mai ales la modul în care ne-o vom asigura noi. Și cum Mercur își va opri retrogradarea, ideile noastre se vor concretiza mai repede.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Dacă în prima parte a lunii te vei înfrâna și vei căuta stabilitatea, spre finalul ei, o să vrei să spargi gheața. Și ești încurajat să o faci, să fii mai curajos, datorită intrării lui Marte în Casa a 5-a. Îndrăznește și fii mai tupeist, mai ales că și Jupiter va intra în Casa banilor. Poți să ai multe venituri, dar și multe cheltuieli în următoarea lună. Ai face bine să găsești mai multe modalități de a monetiza unele pasiuni. Să obții și alte colaborări profitabile. 

Citiți mai departe pe Astrosens.ro: https://www.astrosens.ro/horoscop-mai-2023-pentru-berbec-taur-gemeni-si-rac_5590.html?fbclid=IwAR3IBhdF8vgsO889wgx_YAIZD6xpBRB1pqHE1T9hM6-E0LTfO9oDeOU9KzE 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel