EXCLUSIV  Horoscop, marți, 10 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Venus face o opoziție cu Saturn. 

Marți, 10 octombrie, Venus din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni în relațiile afective. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Și parcă vorbele și faptele celorlalți ne validează aceste temeri. Bineînțeles, vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Fecioară vrea liniște și predictibilitate, iar Saturn din Pești împiedică dezvoltarea oricărui atașament. 

Berbec

Te vei confrunta cu numeroase limitări la locul de muncă. Este posibil ca reacțiile unuia dintre colegi să îți dăuneze serios. 

Taur

Vei căuta permanent validarea celorlalți, dar nu o vei primi. Este cazul să porți o discuție serioasă cu tine însuți. 

Gemeni

Familia nu îți înțelege anumite acțiuni și face tot posibilul să te țină mai mult pe acasă. Nu ar strica să fii mai liniștit. 

Rac

Vei avea senzația că nu ești auzit sau ascultat. De fapt, te vei confrunta cu lipsa de încredere în propriile forțe. 

Leu

Vei fi forțat să faci unele cheltuieli. Sau vei decide să investești în anumite produse doar pentru a intra în competiție cu alții. 

Fecioară

Excesul de zel, din niciun punct de vedere, nu te va ajuta la nimic. S-ar putea să ai rezultatul opus. Acela de a îndepărta oamenii dragi. 

Balanță

Oboseala își spune cuvântul și tu nu ar trebui să o ignori. Astrele îți recomandă să încerci să aduci prospețime într-un domeniu. 

Scorpion

Unii prieteni nu vor fi alături de tine. Așa că va trebui să te descurci singur. Încearcă să nu te implici în activități dubioase. 

Săgetător

Pare că șefii nu apreciază deloc eforturile tale. Dar adevărul este că s-ar putea să fii tu mai dur cu propria persoană, 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu te pui într-o postură inferioară în nicio ipostază. Trebuie să fii mai sigur pe ceea ce zici și gândești. 

Vărsător

Situația financiară te îngrijorează. Cel mai bine ar fi să eviți să dai sau să iei bani cu împrumut. Este cazul să fii mai minimalist. 

Pești

Partenerul îți va reproșa că ești prea rece, detașat sau autoritar. Nu ar strica să apelezi puțin la empatie sau compasiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel