EXCLUSIV  Horoscop, marți, 13 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, Luna își va începe tranzitul în semnul Săgetătorului. 

În prima parte a zilei, Luna se va afla tot în semnul Scorpionului. După care, își va începe tranzitul în Săgetător, unde nu va face decât să ne pregătească pentru următoarele două evenimente: conjuncția Marte-Jupiter și careul Marte-Saturn. S-ar putea ca următoarele patru zodii - Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești - să se confrunte cu multe situații frustrante. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Una caldă, alta rece! Așa se va desfășura această zi pentru tine. Când crezi că ai dat lovitura, când vei avea impresia că universul este împotriva ta. Răbdarea este cheia!

Taur/Ascendent în Taur

Discuțiile despre bani cu partenerul sau familia se vor lăsa cu replici tăioase sau tendențioase. Nu este cazul să faci acuzații nefondate pe care le vei regreta pe urmă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru unii dintre voi, ziua poate fi foarte plictisitoare. Dar pentru ceilalți, ziua se va manifesta precum o tornadă. Partenerul are nevoie de atenție suplimentară. 

Rac/Ascendent în Rac

Dacă în primele ore ale zilei, vei fi mai leneș, după prânz, atitudinea ți se va schimba radical. Vei căuta activitățile stresante în mod voit. Încearcă să nu faci exces de zel. 

Leu/Ascendent în Leu

S-ar putea să te bazezi pe prieteni mai mult decât este cazul. Și riști să fii dezamăgit. Aceștia au parte de schimbări. Cel mai bine ar fi să înțelegi că viața este întotdeauna surprinzătoare. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Familia vrea să te implici mai mult în probleme ei. La serviciu, apar oportunități care îți solicită timp suplimentar și energie. Va trebui să îi împaci pe toți. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Calitatea zilei va depinde, în mare parte, de tonul folosit. Dacă vei folosi unul acuzator, oamenii dragi te vor respinge. Dar, dacă vei fi împăciuitor, vei avea doar de câștigat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna îți va părăsi semnul și va ajunge în casa a doua. Oarecum, întreaga configurație astrologică este menită să te facă mai atent la zona financiară. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Luna în semnul tău, te vei preocupa excesiv pentru toate nimicurile. Încearcă să ai dovezi clare înainte de a acuza pe cineva de ceva. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu este una dintre cele mai bune zile! La serviciu, deși ai toată voința din lume, unele proiecte nu se desfășoară așa cum ai fi dorit. În acest caz, trebuie doar să aștepți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Trebuie să te axezi mai mult pe următorul pas. Pe ce îți dorești tu să faci și nu alții. Astrele îți recomandă să îți strunești creativitatea. Vei avea rezultate uimitoare. 

Pești/Ascendent în Pești

Totul va depinde de capacitatea ta de a gestiona furia. O poți transforma într-un combustibil puternic menit să te ajute în momentele provocatoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel