EXCLUSIV  Horoscop, marți, 14 februarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Venus se apropie de o conjuncție cu Neptun. 

Venus se apropie de o Conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Știu că mulți sărbătoresc astăzi iubirea, pe Sfântul Valentin, dar eu vreau să vă atrag atenția că nu avem cele mai bune aspecte astrologice în acest sens. Vă recomand să deschideți bine ochii și să ciuliți urechile. Nu sunt zile potrivite pentru a intra într-o nouă relație. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care crezi mai mult în imaginația ta. Atâta timp cât nu ai de luat decizii importante, nu este nicio problemă. 

Taur

Nu este cazul să te implici în evenimentele importante ale prietenilor. Vor apărea tot timpul chestiuni pe ultima sută de metri. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii prevăzător. Mai ales în ceea ce privește relația ta cu șefii sau cu orice autoritate. 

Rac

Nu neglija puterea credinței! Vor fi momente când te vei simți neputincios, dar dacă vei crede în tine, în timp totul se va rezolva. 

Leu

Nu este cazul să visezi cu ochii deschiși! Adică nu cheltui banii pe care încă nu îi ai! Așteaptă până îi vezi în portofel sau cont. 

Fecioară

Ești dispus să uiți toate supărările din trecut provocate de partenerul tău. Încearcă să nu fii foarte naiv!

Balanță

Colegii sunt de treaba cu tine atunci când sunteți în pauză, dar când este vorba de muncă își vor schimba total comportamentul. 

Scorpion

Vei fi cu capul în nori toată ziua! Te gândești doar la iubire! Astrele îți oferă o doză serioasă de creativittae. 

Săgetător

Vei simți nevoia să petreci mai mult timp alături de cei dragi. De asemenea, vei fi preocupat de design-ul locuinței tale. 

Capricorn

Trebuie să fii conștient de ceva. Cuvintele potrivite vor atrage succesul de partea ta. Și nu uita de un strop de empatie!

Vărsător

Banii dispar din buzunarul tău cât ai zice pește! Bine ar fi să nu faci unele cheltuieli influențat de oameni nu prea apropiați. 

Pești

Astrele îți oferă zilele acestea posiblitatea de a manifesta cu succes, o încredere mai mare în propria persoană și blândețe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel