Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop, marți, 15 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Venus face o opoziție cu Uranus. 

Venus din Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur. După cum declară astrologii, este una dintre cele mai nepotrivite zile pentru a lua decizii pe plan relațional. Pentru că Venus vrea stabilitate și devotament, iar Uranus se opune și aduce instabilitate și evenimente bizare. De asemenea, este unul dintre acele evenimente care provoacă probleme financiare. Nu uitați că ne apropiem de Luna Plină din Berbec!

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să nu îți creezi singur crize pe plan financiar. Trebuie să îți acorzi timp pentru a-ți da seama ce cheltuieli sunt prioritare și care nu.

Taur/Ascendent în Taur

Atmosfera din sânul cuplului nu este neapărat pe placul tău. Partenerul se răzgândește prea des și pare că nu te ascultă deloc. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Relația cu colegii va avea de suferit. Mai ales dacă te implici prea mult în relația cu ei. Cel mai bine ar fi să nu depășești anumite limite. 

Rac/Ascendent în Rac

Tu și apropiații veți avea dorințe diferite. În plus, îți vei da seama că ai tot lăsat de la tine în ultima vreme și că situația trebuie să se schimbe. 

Leu/Ascendent în Leu

Unele probleme din familie par că nu au rezolvare. Însă este posibil să le vezi tu într-o manieră foarte dramatică. Timpul va ajuta. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei avea un limbaj mai sarcastic ce va fi dezaprobat de cei dragi. Ar fi bine să comunici deschis cu ei, să le spui ce nu îți convine. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Bugetul personal îți va fi amenințat. Cei dragi au nevoie de ajutorul tău, și tu nu știi să pui limite.  Oricum, vei avea tendințe extremiste. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Opoziția Venus-Uranus îți complică rutina. Deși ai stabilit ceva cu partenerul, s-ar putea să nu mai vrei să continui pe acea cale. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este important să nu le faci tu chiar pe toate. Riști să te lovești de o stare de epuizare de care vei scăpa greu. Odihna este vitală!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Comportamentul prietenilor este unul pasiv-agresiv. Tu nu au nevoie de stres suplimentar, așa că este cazul să mai îndepărtezi persoanele imature. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe plan profesional, apar numeroase schimbări. Cu unele nu ești de acord, însă ești nevoit să le urmezi precum toți ceilalți colegi. 

Pești/Ascendent în Pești

Vor apărea situații neașteptate în ceea ce privește chestiunile financiare. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu deciziile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel