EXCLUSIV  Horoscop, marți, 19 septembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Soarele se apropie de un trigon cu Pluto. 

Opoziția dintre Soarele din Fecioară și Neptun din Pești se menține, ceea ce înseamnă că trebuie să acordăm mai multă atenție proiectelor, să nu ne lăsăm furați de peisaj. Soarele se apropie și de un trigon cu Pluto din Capricorn. Deci vom găsi pasiunea necesară unor situații. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care îți vei da seama că poți trăi și fără a avea control absolut asupra oricărui proiect sau eveniment. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu lași pe mâine ce poți face astăzi. Urmează noi proiecte profesionale de care nu vei avea timp suficient. 

Gemeni

Deși Mercur și-a oprit retrogradarea, încă își mai face de cap. Adică ai parte de unele situații încurcate. Și parcă totul durează mai mult ca de obicei. 

Rac

Astrele îți recomandă să te implici doar în proiectele care te pasionează. S-ar putea ca Marte să dinamiteze relațiile cu rudele. 

Leu

Chestiunile financiare îți dau mari bătăi de cap. Nu te agita mai mult decât este cazul! Vei găsi soluții, însă nu și cum crezi tu. 

Fecioară

Soarele mai petrece câteva zile în semnul tău. Beneficiezi de o doză suplimentară de energie care nu trebuie risipită. 

Balanță 

Chef ai să faci multe, dar resurse și energie nu prea. De aceea, ar fi bine să învieți să fii cât mai răbdător. Vei fi răsplătit. 

Scorpion

Nu neglija cariera! Orice s-ar întâmpla în viața ta personală, trebuie să eviți procrastinarea. Prietenii schimbă planurile. 

Săgetător

Confuzia de la locul de muncă îți consumă energia. Totul va depinde în mare parte de modul în care vei purta discuțiile cu șefii. 

Capricorn

Vor apărea drumuri de făcut, așa pe ultima sută de metri. Deci planurile tale vor fi date peste cap. Ai nevoie de oameni care să te sprijine. 

Vărsător

Oricât de mult te-ai chinui să nu faci cheltuieli serioase, tot nu vei reuși! Important este să nu arunci banii pe produse superficiale. 

Pești

Partenerul trece prin unele evenimente care îl țin departe de casă. Încearcă să nu te superi pe el sau să îi ceri imposibilul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel