EXCLUSIV  Horoscop, marți, 2 iulie 2024

Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur intră în Leu, iar Neptun retrogradează. 

Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Urmează o perioadă plină de declarații puternice, dramatice și impresionante. Mercur reprezintă vocea și mintea, iar arhetipul Leului este cel mai vocal, creativ și expresiv. Și dramatic pe alocuri. Acest tranzit ne poate face și intransigenți în discuții, dar și destul de competitivi. 

Iar Neptun își începe retrogradarea în semnul Peștilor, care va dura până pe 8 decembrie. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ, să spui ce îți place sau nu. Și să lupți pentru ceea ce îți dorești. 

Taur

Discuțiile cu familie vor fi tensionate, dar doar astfel veți reuși să rezolvați unele probleme pe care le-ați tot amânat. 

Gemeni

Este cazul să nu mai petreci atât de mult timp în capul tău. Fă tot posibilul să și comunici ceea ce gândești și să treci la fapte!

Rac

Discuțiile despre bani se vor înmulți. Toată ziua îți vei face tot felul de calcule. Nu trebuie să îți tai toate cheltuielile pentru distracție. 

Leu

Cu Mercur de partea ta, ai o putere de convingere fantastică. S-ar putea să te uimești și pe tine cu unele calități. 

Fecioară

Intri într-o perioadă în care vei dori să fii mai tăcut, mai rezervat și mai liniștit. Este cazul să îți simplifici cât poți programul. 

Balanță

Vorbești cât este ziua de lungă! Te conectezi cu tot felul de oameni, reiei legătura cu unii prieteni și faci tot posibilul să stai cât mai puțin acasă. 

Scorpion

Începe o perioadă nemaipomenită pentru a-ți cere drepturile, mai ales în discuțiile cu șefii. Tonul și atitudinea vor face diferența. 

Săgetător

Dacă în jurul tău sunt oameni mai deștepți, nu îi evita. Stai de vorbă cu ei și poate înveți lucruri folositoare de la ei. 

Capricorn

Te vei preocupa mai mult de situația financiară a celor dragi. Astrele îți recomandă să nu dai dovadă de generozitate exagerată. 

Vărsător

Mercur intră în casa relațiilor. Beneficiezi de multe oportunități, mai ales din partea partenerului. Trebuie doar să comunici cu el. 

Pești

Neptun își începe retrogradarea în semnul tău. Ai face bine să respingi cu toate puterile orice tentativă a celorlalți de a te influența.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel