EXCLUSIV  Horoscop, marți, 20 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem primul careu Jupiter-Saturn din 2024. 

Astăzi avem primul careu Jupiter-Saturn din 2024. Este genul acela de aspect care simbolizează lupta între generații. Lupta între optimism/viitor și pragmatism/trecut. Jupiter tranzitează semnul Gemenilor până în iunie 2025, iar Saturn va rămâne în Pești până în 2026. În mitologie, Jupiter era fiul lui Saturn. Deci careul dintre cei doi este precum o confruntare permanentă pentru a demonstra cine este mai bun, pentru a nu pierde un statut și pentru a câștiga lupta cu timpul. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Te vei lupta cu morile de vânt de cele mai multe ori. Astrele îți recomandă să nu insiști prea mult acolo unde nu ar trebui. Excesul de zel duce la pierderi. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei fi tentat să faci unele cheltuieli pentru că unii prieteni sau cunoscuți te influențează. Cel mai bine ar fi să iei tu singur deciziile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Parcă orice ai face, mai ales la serviciu, nu este apreciat. Nu înseamnă că nu ești tu bun sau capabil, ci că pur și simplu mai sunt și zile din acestea. 

Rac/Ascendent în Rac

Te va urmări un sentiment de zădărnicie. Oamenii dragi vor observa că nu ești în apele tale și vor încerca să îți readucă zâmbetul pe buze. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu cât te vei chinui să faci pe plac tuturor, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Încearcă să te bazezi doar pe tine pentru unele planuri de viitor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Atunci când la serviciu totul merge strună, acasă apar probleme. Și invers. Parcă nu reușești să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Credința în tine te va salva în momentele cele mai grele. Chiar dacă oamenii din jur par că nu văd eforturile pe care le depui, nu este cazul să te superi.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu este o zi bună pentru investiții. De aceea, ar fi bine să eviți cheltuielile serioase. Poate faci în așa fel să le mai amâni. S-ar putea chiar să renunți la unele. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Deși partenerul susține că este alături de tine în momentele grele, s-ar putea ca astăzi să te dezamăgească. Să nu îți țină partea într-o situație legată de familia ta. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Comunicarea cu colegii va fi problematică. De aceea, ai face bine să ai o tonalitate neutră. Să nu îi acuzi de nimic până când nu vei avea probe și argumente clare. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astăzi nu te vei putea bucura de banii tăi. Pentru că va trebui să te ocupi de facturi, datorii și dorințele celor dragi. Încearcă, totuși, să nu fii prea zgârcit cu tine. 

Pești/Ascendent în Pești

Vei fi nevoit să iei decizii importante pentru viitorul apropiat. De aceea, s-ar putea să te enerveze lipsa de maturitate a unor oameni din jurul tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel