EXCLUSIV  Horoscop, marți, 20 iunie 2023

Horoscop zilnic. Conjuncție Marte-Lilith în Leu. 

Marte face o conjuncție cu Lilith în semnul Leului. Ca orice aspect din astrologie, poate fi atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Este genul de aspect care poate împinge munții, dar și acela care poate scoate adevărați demoni din noi. Bineînțeles, narcisismul va fi o armă cu două tăișuri. Cei timizi vor îndrăzni mai mult, iar cei extrovertiți vor avea tendințe către exces de zel. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Lilith. Deci dacă nu gândești de dinainte unele acțiuni, s-ar putea să faci greșeli. 

Taur

Unele acțiuni ale familiei te indispun. Reacțiile tale vor fi poate exagerate. Cu răbdare, se rezolvă toate până la urmă. 

Gemeni

Vorbele tale vor fi precum gloanțele. Trebuie să ai grijă cu cine vorbești astăzi. Mintea îți merge de minune. Iar la negocieri vei fi cel mai priceput!

Rac

Evită orice cheltuială făcută din cauza unui impuls. Sau pentru a demonstra ceva apropiaților. Vei regreta enorm pe urmă!

Leu

Nimeni nu te poate opri! Nimic nu îți va sta în cale. Cumva, în perioada aceasta beneficiezi de o doză suplimentară de curaj. 

Fecioară

Sextilul Jupiter-Saturn te sprijină să stabilizezi anumite situații. Nu este cazul să disperi deloc! Ci mai degrabă să lași lucrurile să se întâmple de la sine. 

Balanță

Dacă vei avea așteptări de la prieteni, să știi că există riscul dezamăgirii. Cel mai bine ar fi să stai cât mai prezent. 

Scorpion

În carieră, pot apărea numeroase crize. Care se pot transforma în adevărate oportunități. Deci nu te panica repede!

Săgetător

Vei avea unele idei revoluționare. Dar pe moment, nu vei ști cum să le pui în aplicare. Mai ai nevoie de resurse și timp. 

Capricorn

Lipsa de energie nu este neapărat întâmplătoare. Poate organismul vrea să îți atragă atenția că nu ai rutina cea mai bună pentru tine. 

Vărsător

Relațiile sunt și tensionate, dar îți aduc și multe împliniri. Nu este cazul să te plângi prea mult de persoana iubită. 

Pești

Proiectele de la serviciu îți declanșează tot felul de reacții fizice și mentale. Poate este cazul să ceri ajutorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel