EXCLUSIV  Horoscop, marți, 21 februarie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează tot semnul Peștilor. 

Ne aflăm, în continuare, sub influența Lunii Noi din Pești de ieri. Cu alte cuvinte, suntem mai atrași de partea spirituală a lumii, mai dornici să procrastinăm și mai naivi. Mercur din Vărsător va face în următoarele zile unele aspecte, ceea ce înseamnă că se va schimba încă de pe acum și modul în care ne adresăm celorlalți. 

Berbec

Cu Venus și Jupiter în semnul tău ai nenumărate oportunități. Dar pentru a le obține, trebuie să vezi partea plină a paharului. 

Taur

Te nimerești de fiecare în unele situații din care ai vrea să te retragi. Sau în care ești obligat să fii mai tăcut. 

Gemeni

Suportul celorlalți este vital pentru tine. Deci atunci când simți că nu mai poți, comunică problemele tale și vei primi sprijin. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai încrezător în cariera ta. Doar tu poți afla ce îți dorești cu adevărat. Unde ești acum sau în altă parte. 

Leu

O parte din tine este destul de moleșită, dar cealaltă are un exces de zel atunci când este vorba de activități. Treci de la o extremă la alta. 

Fecioară

Sunt zile nemaipomenite pentru a obține finanțare, pentru a scăpa de unele datorii și pentru conturarea unei noi strategii financiare. 

Balanță

Focusul tău trebuie să se ducă pe calitatea relației de cuplu. Sunt numeroase aspecte pozitive care te pot ajuta în acest sens. 

Scorpion

Muncești mult, ești pe drumuri toată ziua, dar până la urmă îți priește. Vei găsi un proiect care să fie pe placul tău. 

Săgetător

Va fi destul de greu să îți menții echilbrul. Și chiar este nevoie să nu te arunci în ceva cu totul. Ci să mai păstrezi și pentru tine ceva. 

Capricorn

Este o perioadă minunată pentru a decora, pentru reparații sau pentru a te muta în locuința visurilor tale. 

Vărsător

Curiozitatea ta va fi de nestăpânit! Afli multe lucruri noi, apar idei de neunde, comunici non stop! Este cazul să și concretizezi ceva. 

Pești

Dacă tot cheltuiești în mod necontrolat, măcar să dai banii și ceva cu adevărat folositor. Ai grjă cu emoțiile copleșitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel