EXCLUSIV  Horoscop, marți, 22 august 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Vom avea o opoziție între Marte și Neptun. 

Opoziția dintre Marte din Fecioară și Neptun din Pești va sparge multe baloane de săpun. Mulți dintre voi vor reacționa pe baza emoțiilor. Veți avea o luptă cu propriile insecurități. Veți observa că, la cel mai mic gest din exterior care nu va respecta așteptările voastre legate de oamenii apropiați, veți reacționa precum niște victime. Logica se va sparge în bucăți.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, face un aspect negativ cu Neptun. Ai face bine să nu promiți mai mul decât este cazul la locul de muncă. 

Taur

Declarațiile romantice sunt riscante. Fie că le faci, fie că le primești. Deci încearcă să te ții cu picioarele pe pământ. 

Gemeni

Conflictele din sânul familiei trebuie evitate cu orice preț. Mai ales dacă au ca motiv nedreptate. Ai nevoie de liniște și nu de stres. 

Rac

Nu îți ies cuvintele ușor. Îți va fi greu să spui ceea ce simți, așa că astrele îți recomandă să eviți discuțiile importante. 

Leu

Ești predispus la cheltuieli exagerate, fără rost. Te lași păcălit de unele aparențe și vrei să impresionezi la rândul tău. 

Fecioară

Unde dai și unde crapă! Te încurcă serios acțiunile oamenilor apropiați. Și nici partenerul nu te scutește deloc!

Balanță

Dacă visezi ceva, nu înseamnă că trebuie să crezi că este și realitate. Astrele îți recomandă să nu îți pierzi simțul pragmatic. 

Scorpion

Toate planurile ți se dau peste cap. Îți va fi greu să te ții de un program anume. Vei avea nevoie de sprijinul prietenilor. 

Săgetător

Vei avea destule încurcături în zona profesională. Și vei și refuza ajutorul colegilor. Încearcă să fii mai tolerant cu tine, în primul rând. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii atent la drumurile pe care le vei face. În plus, asigură-te că toate documentele tale sunt la zi. 

Vărsător

Te necăjești din cauza unor neajunsuri financiare. Dar este important să te repoziționezi astfel încât să nu pierzi și mai mult. 

Pești

Partenerul este confuz și are nevoie de tine să îl ajuți cu unele explicații. Va trebui să îi faci loc în programul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel