EXCLUSIV  Horoscop, marți, 22 februarie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Marte se apropie de un sextil cu Neptun.

Venus și Marte se apropie de un sextil cu Neptun. Senzația principală a acestui aspect va fi o amorțire a unor inițiative. Parcă nu mai avem aceeași motivație. Însă poate fi și un lucru bun, mai ales dacă alegem să domolim furia. Luna va tranzita semnul Scorpionului. Veți observa o nevoie de siguranță la cei din jur, dar și o teamă uriașă de trădare, de panică. Emoțiile vor trece de la o extremă la alta. 

Berbec

Te vei simți amorțit. Parcă nu mai ai același chef să te ocupi de proiectele importante. Există riscul să devii mult mai superficial.

Taur

Partenerul este destul de evitant și tu devii nesigur. Nu ai motive serioase, dar este clar că starea lui oglindește ceva în tine. 

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Uranus, deci unele păreri despre viață s-ar putea să se schimbe brusc. Dar stai liniștit, că e de bine. 

Rac

Vrei să îți manifești emoțiile, însă oamenii din jurul tău nu sunt atât de echilibrați încât să îți permită să faci asta. 

Leu

Inițiativele colegilor nu te mai frustrează ca altădată. Nu vei mai interveni și îi vei lăsa în pace. Mai presus de toate, ai nevoie de liniște. 

Fecioară

Evită să fii indiscret atât cu viața ta, cât și cu a celor apropiați. Mai ales la locul de muncă. Oricum, vor fi evenimente neprevăzute. 

Balanță

Te macină serios partea financiară. Chiar dacă ai făcut o greșeală, încearcă să nu crezi despre tine tot ce este mai rău. Nu ai de ce!

Scorpion

Visezi mult astăzi. Mai ales cu ochii deschiși. Capacitatea de a evada din realitatea cotidiană poate avea și beneficii câteodată. 

Săgetător

Una gândești, alta zici. Iar când e vorba de fapte, cu siguranță vei observa o nepotrivire. Îți va fi destul de greu să te înțelegi. 

Capricorn

Le acorzi celor dragi mai mult timp. Parcă vrei să le înțelegi mai bine motivațiile. Dar, de fapt, cauți să îți dai seama de ce vrei tu ceva anume. 

Vărsător

Un lucru este clar: odihna este prioritară. După pot veni și celelalte obiective. Nu ar strica deloc și o activitate din zona spirituală. 

Pești

Discuțiile cu oamenii îți aduc multe revelații. Astrele îți recomandă să nu te lauzi și să nu îi tratezi pe cei din jur cu superioritate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel