EXCLUSIV  Horoscop, marți, 25 iulie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Mercur se apropie de o conjuncție cu Venus retrogradă. 

Ne rupem ușor de careul Mercur-Uranus, Însă vă invit în continuare să fiți atenți la modul în care interpretați cuvintele celorlalți. Ziua începe cu Luna în Balanță și se va termina cu astrul emoțiilor în semnul Scorpionului. Deci, în prima parte a zilei, avem capacitatea de a urma calea diplomației, însă spre seară va fi mai greu. 

Berbec

Nu mai ești dispus să lași de la tine. Ești într-un moment în care alegi să lupți cu putere pentru principiile tale. 

Taur

Sesizezi unele tensiuni între membrii familiei, dar nu ai mare putere în a le gestiona. Și până la urmă, nici nu e treaba ta. 

Gemeni

Mercur se rupe de careul cu Uranus și se apropie de o conjuncție cu Venus. Și tu vei trece de la furie la liniște cu viteza luminii. 

Rac

Cei apropiați sunt mai îngrijorați de unele aspecte, iar tu privești totul cu mare seninătate. Și uite așa, vor apărea neînțelegeri. 

Leu

Ai toți așii în mânecă, dar alegi să te victimizezi. În a doua parte a zilei vei câștiga o doză suplimentară de claritate. 

Fecioară

Cumva, te simți prins între situații, păreri și oameni. Nu prea există cale de ieșire, dar poate că e mai bine să stai deocamdată. 

Balanță

Te duci departe cu gandul și cu emoțiile. Cumva, nu prea vrei să fii prezent în chestiunile cotidiene. Simți nevoia să visezi cu ochii deschiși. 

Scorpion

O parte din tine este foarte implicată în proiectele de la serviciu, cealaltă parte ar vrea să lenevească toată ziua. 

Săgetător

În prima parte a zilei, vei fi destul de sociabil. Dar, spre seară, vei simți nevoia să te retrgragi puțin să stai cu gândurile tale. 

Capricorn

Te irită comportamentul oamenilor apropiaților. Cumva, le acorzi prea multă atenție și bineînțeles că te vei simți epuizat. 

Vărsător

Știi că unii oameni din jurul tău au dreptate, însă nu ești încă pregătit să le spui asta. Ești într-o perioadă cu multe dubii. 

Pești

Te lovește hărnicia astăzi! Pe lângă treburile tale, vei dori să mai preiei și câteva ale apropiaților. Vrei să îi ajuți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel