EXCLUSIV  Horoscop, marți, 25 octombrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Eclipsă Soare/Lună Nouă în Scorpion. 

Astăzi avem Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Scorpion. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. Mulți vor descoperi că nu au procesat un doliu emoțional. Și că duc în spate poveri inutile care îi împiedică să trăiască. Această Eclipsă/Lună în Scorpion poate deveni debutul unui doliu emoțional. Eveniment ce poate aduce schimbări pentru cei cu marcaj fix în astrogramele natale(Taur, Leu, Scorpion și Vărsător). 

Berbec

Nu prea te vei simți în apele tale, dar nici nu trebuie. Aspectele zilei vor să îți dai seama de ce anume nu mai funcționează în viața ta. 

Taur

Relația cu persoana iubită sau cu un posibil partener va trece prin tot felul de stări. Ceea ce simți este doar responsabilitatea ta. 

Gemeni

Orice criză de la locul de muncă devine o mare oportunitate dacă vei privi situația dintr-o altă perspectivă. Alții nu își vor da seama. 

Rac

Până la a le cere celorlalți, astrele te invită să îți oferi tu mai întâi afecțiune, iubire și grijă. Relația cu copiii poate cunoaște urcușuri și coborâșuri. 

Leu

Membrii familiei trezesc în tine tot felul de emoții, care mai de care mai intense. Dar este important să nu iei nimic la modul personal. 

Fecioară

Discuțiile din jurul tău ascund multe. Dacă vei fi atent și la comunicarea non-verbală vei descoperi mai multe. 

Balanță

Orice cheltuială importantă va avea și un factor emoțional în spate. Poate încerci să suplinești anumite lipsuri. 

Scorpion

O poți lua de la capăt dintr-un punct de vedere. Nu în cel mai confortabil mod, dar în cel mai potrivit cu siguranță. 

Săgetător

Fantomele trecutului te bâzâie. La propriu sau la figurat. Depinde doar de tine câtă atenție le oferi. Nu îți aglomera programul!

Capricorn

Vezi planurile de viitor într-un mod destul de categoric. S-ar putea să ratezi unele șanse pentru că nu ai mai multă încredere în apropiați.

Vărsător

Îți schimbi atitudinea. Vei fi mai autoritar și nu vei mai accepta compromisuri, mai ales în carieră. Chiar îi vei impresiona pe colegi. 

Pești

Lecțiile primite de la viață în această perioadă nu sunt doar de ordin spiritual, ci pot fi puse într-un cadru cât mai concret. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel