EXCLUSIV  Horoscop, marți, 27 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Venus face un trigon cu Uranus. 

Venus din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Un aspect potrivit pentru a îmbina utilul cu plăcutul, mai ales pe plan amoros. Astrele ne încurajează să încurajăm schimbările, să fugim de efectele blazării și să prețuim detaliile atunci când facem o bucurie persoanei iubite. Nu uitați că Mercur își va opri retrogradarea poimâine! Și că, până atunci, pot apărea multe încurcături. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să schimbi ceva din modul în care lucrezi. Poate devii mai eficient în anumite privințe sau alegi să nu te mai stresezi suplimentar când nu este cazul.

Taur/Ascendent în Taur

Trigonul Venus-Uranus vine în sprijinul tău. Cum? Îți vei da seama că viața nu este făcută doar pentru luptă și încrâncenare, ci și pentru relaxare. Și lenea te poate ajuta. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o zi bună pentru a te ocupa de chestiunile gospodărești. Și este cazul să fii mai atent la și calitatea relațiilor pe care le ai cu rudele. Comunicarea este cea mai importantă.  

Rac/Ascendent în Rac

Nu este cazul să te dai peste cap pentru absolut nimeni. Energia ta este redusă, deci trebuie să devii mai selectiv când este vorba de proiecte sau oameni. 

Leu/Ascendent în Leu

Este o zi bună pentru a te ocupa de strategia financiară. S-ar putea să ai unele idei foarte bune în ceea ce privește alegerea unor investiții. Și nu uita și de răsfăț!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trigonul Venus-Fecioară te va ajuta dacă vei fi mai atent la modul în care te afișezi. Și câteodată, haina chiar îl face pe om. Vorba dulce mult aduce!

Balanță/Ascendent în Balanță

S-ar putea ca unele planuri pe care le aveai cu prietenii să fie date peste cap. Astrele îți atrag atenția asupra faptului că ai așteptări prea mari de la aceștia.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Fii mai atent la discuțiile cu șefii! S-ar putea ca aceștia să îți traseze o direcție după care să uite total. Și să te trezești că nu trebuia să te ocupi de un proiect. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Beneficiezi de sprijin la locul de muncă. Colegii și șefii vor fi înțelegători. Dar nu este cazul să te culci pe o ureche. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Stresul de la serviciu va fi greu de gestionat. De aceea, în timpul liber ai face bine să stai cât mai departe de oamenii nepotriviți sau de obiceiurile care nu îți aduc nimic bun. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te zbați între o stare de lene și dorința de a fi mai competitiv. Dar, știi cum este: Vorba lungă, sărăcia omului! Deci, nu te mai plânge atâta! Este cazul să treci la fapte. 

Pești/Ascendent în Pești

S-ar putea să te învinovățești de absolut tot ce se întâmplă în viața ta. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să fii mai blând cu propria persoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel